Més èxits per a l'atletisme blaugrana

La Copa d’Europa de llançaments sub-23 i el Campionat de Catalunya Júnior en Pista Coberta, eixos de l’activitat de l’atletisme blaugrana

A Portugal va tenir lloc la Copa d'Europa de Llançaments d’Europa sub-23 amb la destacada actuació del blaugrana Pedro José Martín i a Sabadell va tenir lloc el Campionat de Catalunya Júnior, on els atletes del FC Barcelona van dominar la competició.

Martín, tercer a Portugal

A Leiria, Portugal, dissabte Pedro José Martín va ser tercer a la Copa d'Europa de Llançaments a la prova de martell sub-23 amb una distància de 69,58 metres. Molt a prop de la seva millor marca realitzada aquesta temporada.

Per la seva banda, la llançadora del FC Barcelona Sabina Asenjo va finalitzar cinquena a la prova de llançament de disc.

Campions a Sabadell

Diumenge es va celebrar a la Pista Coberta de Sabadell el Campionat de Catalunya Júnior. Una vegada més els júniors del FCB s'han proclamat campions, ara a les proves individuals, aportant 16 medalles: 10 d'or, 4 de plata i 2 de bronze.

A la classificació per clubs el FCB ha quedat primer amb 156 punts, a molta distància del segon, l'ISS L'Hospitalet, amb 97 punts i del tercer, amb 82 punts, l'Agrupació Atlètica de Catalunya.

El proper cap de setmana finalitzarà la temporada de Pista Coberta a Sant Sebastià amb el Campionat d'Espanya, en què s’espera aconseguir un brillant paper.