El Cadet A, el Cadet B i l’Infantil A segueixen invictes a la segona fase

El Cadet A, el Cadet B i l’Infantil A segueixen invictes a la segona fase

El Júnior de Joan Braulio va caure a Manresa contra el Catalana Occident, que és el líder del grup El Cadet A va sumar dos triomfs en els dos partits, un a la pista del Joventut de Badalona

El bàsquet formatiu ha disputat aquest cap de setmana –i també entre setmana– un total de vuit partits. El balanç ha estat molt bo, amb set triomfs i tan sols una derrota. Un dels equips que va disputar dos partits, el Júnior, va caure a la seva visita a Manresa per un ajustat 88-84. En l’altre partit que va disputar, diumenge, va superar amb claredat el JAC Sants per 37-79. Actualment els homes de Joan Braulio tenen un balanç de sis triomfs i tres derrotes i se situen a un partit dels dos primers, el Joventut de Badalona i el Manresa.

Cadet A

En una setmana amb dos partits, el Cadet A de Marc Calderón va vèncer en els seus dos compromisos i segueix com l’únic invicte de la seva categoria. Els blaugranes, que van guanyar per 53-58 a la pista del Joventut de Badalona, van sumar un altra triomf a casa contra el Sese per un clar i contundent 109-50. Amb aquestes dues victòries el Cadet A té un balanç de 10-0, amb dos triomfs de marge sobre el segon classificat, el Platges de Mataró.

Cadet B

El segon equip cadet va vèncer al Pavelló del Serrallo per 74-99 en l’últim partit de la jornada del bàsquet base blaugrana. Els de Xavi Pardina no van tenir grans problemes per vèncer el CB Tarragona i d’aquesta manera segueixen liderant el grup 4 de Cadet Preferent amb un balanç exactament igual que el del Cadet A: 10-0.

Infantil A

L’Infantil A, dirigit per Ruben Muñoz, va tancar el marcador al seu rival aquest dissabte a la Ciutat Esportiva. L’UE Horta no va poder fer res per aturar el potencial dels infantils, que van guanyar per més de 50 punts (84-33). Amb aquest triomf el seu balanç continua sent immaculat: 9-0.

Infantil B

Després de patir una derrota a casa contra el Jac Sants, l’Infantil B de Xavi Mas va guanyar amb molta claredat l’Aracena Sant Josep per 78-42. Els blaugranes van deixar una bona imatge, i d’aquesta manera tornen a demostrar que el seu creixement és constant. Ocupen la segona posició –empatats amb el Jac Sants–, amb un balanç de 7-1.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut