Cinc jugadors del Barça apadrinen la campanya ‘Joc Net’ de la Federació Catalana de Futbol

Cinc jugadors del Barça apadrinen la campanya ‘Joc Net’ de la Federació Catalana de Futbol

Messi, Xavi, Iniesta, Puyol i Sergio Lozano han estat els esportistes del Barça que donen suport a la iniciativa L’entrenador de la secció de futbol sala, Marc Carmona, també recolza el projecte que s’ha presentat aquest dimecres

El FC Barcelona té una destacada presència en la campanya ‘Joc Net’ de Federació Catalana de Futbol, que s’ha presentat aquest dimecres al Palau Macaya de Barcelona. La iniciativa té com a objectiu fomentar els valors de respecte i joc net a tot l'entorn infantil i ha estat apadrinada pels jugadors del primer equip Leo Messi, Xavi Hernández, Andrés Iniesta i Carles Puyol, pel jugador de futbol sala Sergio Lozano i també per l’entrenador Marc Carmona. L’exjugadora del Femení A, Vicky Losada, també ha donat suport a la causa.

A l’acte d’aquest dimecres han assistit, en representació del Club, el vicepresident Jordi Mestre i el directiu Ramon Cierco. També hi ha fet acte de presència el jugador de la secció de futbol sala Sergio Lozano.

Presència a les categories inferiors

Els més de 130 assistents a l’acte han escoltat els parlaments d’Andreu Subies, president de la Federació Catalana de Futbol; Massimo Busacca, director d’arbitratge de la FIFA; i d’Ivan Tibau, secretari general de l’Esport. També han conegut la funcionalitat de la campanya del Joc Net, que experimentarà un dels punts principals a partir d'aquest cap de setmana, del 22 al 23 de març. Tots els equips de futbol i futbol sala base de Catalunya sortiran al terreny de joc ensenyant la bandera del Joc Net, com a símbol de respecte a l'afició.

Un altre dels elements de la campanya és el decàleg del Joc Net, on els joves jugadors i jugadores exposen 10 premisses per tal de poder jugar gaudint de la disciplina que practiquen.


Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut