El Barça visita el Martín Carpena per tercer cop aquesta temporada

El Barça visita el Martín Carpena per tercer cop aquesta temporada

Els blaugranes ja hi han jugat tres partits de Copa del Rei i un de Lliga Endesa Ara toca el torn d’enfrontar-se en partit del Top 16 de l’Eurolliga La darrera visita es va saldar amb triomf barcelonista (69-74)

Tornen a Màlaga. El FC Barcelona torna a la ciutat andalusa on ja va disputar tres partits de la Copa del Rei d’aquesta temporada –mes de febrer- i un de corresponent a la Lliga Endesa, concretament el de la jornada 21, quan els homes de Xavi Pascual van superar per cinc punts els de Joan Plaza.

Primers de febrer, primera visita

Els blaugranes van visitar per primer cop aquesta temporada el Martín Carpena per a la disputa de la fase final de la Copa del Rei (del 7 al 9 de febrer). Van jugar-hi tres partits, és a dir, van arribar fins al darrer dia, quan van jugar la finalíssima davant del Reial Madrid.

Els homes de Xavi Pascual van quallar una notable actuació a la qual només li va faltar el títol final, que se’ls va escapar per segons amb una cistella final del madridista Sergi Llull. Els dos anteriors partits, el de quarts contra l’Iberostar Tenerife i el de semifinals contra el València Baske, es van saldar amb triomfs importants i una gran imatge (102-60 i 89-81).

Jornada 21, segona visita

La segona visita barcelonista a terres malaguenyes es va produir en època de Carnestoltes. Gairebé un mes després de la disputa de la Copa del Rei, el Barça tornava al Martín Carpena, aquest cop per jugar la jornada 21 de la Lliga Endesa. En joc hi havia ocupar la tercera plaça de la classificació en solitari.

El matx va ser força igualat, fins que un triple de Brad Oleson en el tram final del matx i la bona entesa al pal baix entre Ante Tomic i Víctor Sada –jugant com si fos un pivot més-, va acabar de trencar els malaguenys, que sempre van lluitar moltíssim.

La tercera, amb el play-off de quarts en la ment dels verds

El conjunt andalús encara manté opcions de ser al play-off de quarts de final de l’Eurolliga, però per a això caldrà que guanyin el FC Barcelona en la jornada 11 del Top 16. Fins ara, els de Pascual són l’equip que cal batre i, números en mà, el més en forma de tota la competició, amb 10 triomfs en 10 partits disputats. Els de Joan Plaza, per la seva banda, són actualment els quarts classificats del grup amb el mateix balanç del Panathinaikos i el Fenerbahçe (5-5). Per tant, qualsevol cosa pot passar encara en un grup tan igualat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut