El tanca culer Ari Santos, entre set i nou mesos de baixa

El tanca culer Ari Santos, entre set i nou mesos de baixa

Després de l’operació a què va set sotmès ahir, Ari Santos s’estarà entre set i nou mesos de baixa

El tanca brasiler Ari Santos va ser operat ahir al capvespre amb èxit de la ruptura total del tendó d’Aquil·les que es va produir durant la disputa de les semifinals de la Copa d’Espanya davant de l’Inter Movistar. La cirurgia la va realitzar el doctor Antoni Dalmau a l’Hospital de Barcelona, i després de la reparació del tendó s’ha estimat que el jugador estarà apartat de les pistes de joc entre set i nou mesos.

Ari es va lesionar de manera fortuïta quan només quedaven dos minuts per finalitzar el partit. Des del primer moment el mateix jugador va sentir que la lesió havia estat important. Després de la primera exploració del doctor de l’equip al vestidor ja es va constatar que la lesió podia ser de gravetat. De fet, el mateix Marc Carmona en la roda de premsa posterior a les semifinals ja va avançar que podia ser molt greu. Malauradament els pronòstics es van confirmar i el tanca brasiler no jugarà durant un llarg període de temps.

El jugador s’havia convertit en una de les peces clau dels esquemes de Marc Carmona des de la seva arribada al Club la temporada 2009/10, i en aquesta la seva importància era essencial. És el jugador que més minuts ha jugat en Lliga i el quart millor golejador en Lliga del Barça Alusport. La seva presència a la rereguarda culer ha estat essencial per entendre els pocs gols encaixats aquesta temporada a l'LNFS.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut