Local

Xavi Pascual: “Hem de fer les coses molt bé per guanyar”

El tècnic avisa de l’ambient que es trobarà el Barça de bàsquet a Màlaga: “Ells s’hi juguen molt i l’ambient serà hostil” Brad Oleson, per la seva banda, ha comentat que l’equip vol tancar la classificació com a primer de grup “com abans millor”

El Barça de bàsquet ha viatjat cap a Màlaga, on aquest divendres s’enfrontarà a l’Unicaja de Màlaga en l’onzena jornada del Top 16 de l’Eurolliga. Abans de pujar a l’avió, el tècnic Xavi Pascual ha valorat l’enfrontament: “Tenim el difícil repte de tornar a guanyar a la pista de l’Unicaja per allargar la bona trajectòria”. Un triomf, tal com ha comentat Pascual, deixaria el Barça molt a prop de la classificació matemàtica com a primer de grup.

El conjunt malagueny, dirigit pel català Joan Plaza, té un balanç de cinc victòries i cinc derrotes al Top 16, i bona part de les seves opcions de classificació passen pel partit contra el Barça. “Ells s’hi juguen molt i tornaran a omplir el Martín Carpena. Ens trobarem un ambient hostil”, ha afirmat Xavi Pascual. Amb aquest context, el tècnic ha acabat assegurant: “Haurem de fer les coses molt bé per guanyar”.

Oleson, lluitant per l’objectiu del Top 16

L’aler nord-americà Brad Oleson també ha parlat per als mitjans abans de viatjar cap a Màlaga. “Cada partit és diferent. Hem jugat contra ells tres cops aquesta temporada i sempre ha estat igualat”, ha recordat. En el mateix sentit que el seu entrenador, Oleson ha comentat: “Podem aconseguir l’objectiu pel qual lluitem des de l’inici del Top 16. Ho volem aconseguir com abans millor”.

Més notícies aquí