Visita institucional del president del Barça a l'Ajuntament de Sant Joan Despí

Visita institucional del president del Barça a l'Ajuntament de Sant Joan Despí

El Club impulsarà un projecte per reordenar, ampliar i consolidar l’actual Ciutat Esportiva, tot preveient la construcció d’un nou Miniestadi als terrenys adquirits recentment

El president del Futbol Club Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha mantingut aquest dijous la primera reunió oficial amb l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda. A la reunió també hi han estat presents el directiu responsable de Patrimoni del FC Barcelona, Jordi Moix, i la presidenta de l'Àrea de Serveis generals i ordenació del territori de l'Ajuntament, Belén García.

Els participants a la reunió han fet un repàs a les actuacions que s’han de fer a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, donant continuïtat a les converses dutes a terme amb el president Sandro Rosell. La reunió va fer-se al mes de desembre passat, poc després de l’adquisició d’una finca de 26.811m2 per part del FC Barcelona per ampliar les instal·lacions esportives del Club a Sant Joan Despí.

L'alcalde, Antoni Poveda, ha aprofitat la trobada per explicar als representants del Barça alguns aspectes de la ciutat i els ha obsequiat amb uns gerros inspirats en l'obra de Josep Maria Jujol.

Els terrenys de la Ciutat Esportiva tenen una superfície de 129.308 m2, que s’ampliaran en un 20% amb l’adquisició, per 8,2 milions d’euros, de la finca adjunta que pertanyia al Tennis El Forn. El Club impulsarà un projecte per reordenar, ampliar i consolidar l’actual Ciutat Esportiva, tot preveient la construcció d’un nou Miniestadi més ajustat a les necessitats de l’Entitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut