Muñoz: “Ens queden nou finals a l’OK Lliga”

Muñoz: “Ens queden nou finals a l’OK Lliga”

L’entrenador blaugrana afirma que l’equip és conscient del que hi ha en joc en aquest tram final de la temporada, començant pel duel d’aquest dissabte contra el Lloret

Ricard Muñoz ha atès els mitjans de comunicació després de la sessió d’entrenament d’aquest divendres al Palau. El tècnic del Barça ha explicat que l’equip ja ha oblidat les dues derrotes i que, després d’una bona setmana d’entrenaments, ha arribat l’hora de la veritat: “Som conscients que ens queden nou finals en aquest tram decisiu de l’OK Lliga. Hem d’estar molt centrats, ja que tots els equips es juguen alguna cosa. Aquest dissabte no és una excepció. El Lloret sortirà a totes per intentar aconseguir quelcom positiu”.

El Lloret lluita per sortir del descens però Muñoz li manté el mateix respecte que a qualsevol altre oponent: “Té jugadors molt experimentats. La seva defensa és compacta i segur que al Palau encara l’endarreriran una mica més. Tenen bons xutadors i crec que voldran aprofitar-ho. Hem de fer un partit molt seriós, intentant aprofitar bé les seves febleses”.

Il·lusionats i amb confiança

Preguntat sobre el fet d’haver de jugar tres partits en vuit dies, l’entrenador blaugrana n’ha extret una conclusió positiva: “És un bon senyal. Significa que continuem competint a Europa. Estem en una situació que tots hauríem signat a principi de curs. Estem il·lusionats i amb confiança i ara hem de mirar de gestionar bé els jugadors perquè arribin en les millors condicions possibles a aquest tram final de la temporada”. D’entrada, aquest dissabte, duel contra el Lloret al Palau (19 hores, Barça TV).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut