Local

Aalborg - FC Barcelona: El primer pas cap a Colònia

Diumenge arrenquen els vuitens de final de la Champions d’handbol a Dinamarca per als homes de Xavi Pascual

A les 15 h de diumenge l’Aalborg Handball i el FC Barcelona sortiran a la pista del Gigantium de la ciutat danesa, en directe per Esport3, per disputar el partit d’anada de vuitens de final de la VELUX EHF Champions League.

Caminant cap a Colònia

Els homes de Xavi Pascual són conscients de la dificultat d’arribar a una Final a Quatre. Per aquest fet, i en un dels partits que marquen el camí cap a la cita de Colònia, els blaugranes saben que han de posar els cinc sentits sobre la pista.

Els danesos arriben com a quarts de grup a vuitens a causa d’un triple empat al seu grup amb el Gorenje i el Naturhouse, però ben bé podien haver estat tercers del seu grup a la primera fase.

A Dinamarca, Pascual ha fet viatjar els 16 jugadors del primer equip, i la tornada de Víctor Tomás a la llista, un cop superats els problemes d’espatlla que patia, és la dada més rellevant de la llista de convocats.

A més a més, Dinamarca sempre ha estat un destí complicat per al Barça d’handbol. Dels 11 partits oficials jugats a terres daneses, els blaugranes han tornat amb cinc triomfs, tres empats i tres derrotes.

El campió danès

L’Aalborg Handball està disputant la VELUX EHF Champions League en qualitat de campió de Dinamarca la temporada passada. A la primera fase van finalitzar en quart lloc del Grup D i el sorteig va preveure l’enfrontament amb el FC Barcelona, primer del grup C.

Els danesos han patit força baixes durant la temporada, fet que no els ha donat la plenitud com a equip. Però, malgrat això, tant l’Hamburg com el Flensburg van haver de suar de valent per vèncer l’Aalborg, i ho van fer amb rendes mínimes: l’Hamburg per dos gols i el Flensburg per un de sol.

Tres homes destaquen a la faceta ofensiva dels danesos. Entre Tvedten, amb 54 gols, Mensah Larsen, amb 50, i Slundt, amb 47, han fet 151 dianes de les 275 que l’Aalborg ha marcat en l’actual edició de Champions.

Més notícies aquí