Xavi Pascual:

Xavi Pascual: "Al principi hem estat molt bé, després ens ha faltat una mica de concentració"

El tècnic blaugrana ha lamentat que després d’uns minuts molt bons, l’equip s’ha relaxat una mica en l'aspecte mental i ho ha acabat pagant “Em sento bé, l’esquena no em molesta i em sento cada dia millor”, ha dit Lampe

El tècnic del Barça de bàsquet, Xavi Pascual, ha comparegut en roda de premsa després de la victòria del seu equip contra el Guipúscoa Basket per 75 a 86 i ha destacat que ha estat un partit de dues cares: “Els primers 26-27 minuts hem estat molt bé tant en atac com en defensa. En canvi, en els últims 13-14 minuts, des de la nostra perspectiva ens ha faltat una mica de concentració, hem perdut massa pilotes”. El tècnic blaugrana ha lamentat el tram final de partit que ha fet el seu equip, però no ho ha atribuït a una qüestió física, sinó mental: “A la primera part només hem perdut cinc pilotes, en canvi a la segona n’hem perdut deu i això ha fet que arribéssim al final del partit amb la sensació d’haver perdut una mica el control”.

Xavi Pascual no ha volgut desmerèixer el rival i ha descrit així els últims minuts de partit: “Ens hem vist 24 punts per sobre i crec que ens hem relaxat una mica a nivell mental”. El tècnic blaugrana ha elogiat els equips entrenats per Sito Alonso i ha destacat el gran partit de Jason Robinson: “Contra nosaltres sempre juga molt bé, a l’anada ja ho va fer molt bé i amb el Valladolid també. Està demostrant que està a un grandíssim nivell i a més està molt ben entrenat i saben trobar avantatges d’acord amb les seves característiques”.

Macej Lampe ha anotat 23 punts i ha acabat com a màxim anotador blaugrana. El pivot polonès ha reconegut que ja ha oblidat la lesió: “Em sento bé, l’esquena no em molesta i em sento cada dia millor”. “És un camp molt difícil, hem estat bé durant 26 minuts, després els hem deixat que es tornessin a ficar dins del partit, però ha acabat bé i estem feliços per la victòria” ha analitzat Lampe.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut