Cristina Lara, rècord d'Espanya Júnior en Pista Coberta als 200 metres

Cristina Lara, rècord d'Espanya Júnior en Pista Coberta als 200 metres

A més del rècord de Lara, els blaugranes sumen onze medalles al Campionat d'Espanya Júnior, sis d'or, quatre d’argent i una de bronze

Aquest cap de setmana ha acabat la temporada de Pista Coberta a Sant Sebastià, i no podia haver acabat millor. Cristina Lara ha batut el rècord d'Espanya en 200 metres, amb una marca de 24.14, i ha millorat així l'anterior marca de 24.24 que tenia des de feia mes de 14 anys Isabel Vert.

Grans resultats

D'altra banda Ana Peleteiro ha aconseguit dues medalles d'or, una a la seva prova habitual, el triple, i l'altra als 60 metres.

Cal destacar també l'actuació de Cora Salas en la seva primera participació en un campionat d'Espanya al triple, ja que ha obtingut una medalla de plata amb una marca de 13,09 m que representa un nou rècord de Catalunya. Pel que fa al salt de llargada, l'atleta ha assolit una altra segona posició, a només un centímetre de la campiona amb una marca de 6,10 m.

Gerard Mateu Porras, en el seu primer any de júnior, ha aconseguit una altra medalla de plata batent un nou rècord de Catalunya que ja tenia ell mateix, amb una marca de 7.92 als 60 metres tanques.

A la classificació per clubs s'ha obtingut un altre gran èxit, atès que el FC Barcelona ha estat primer amb 103 punts, molt destacat de la segona posició del Playas de Castelló, que ha obtingut 79 punts, i de l'AD Maraton de Madrid amb 56 punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut