‘Lliçó de futbol’, a la premsa mundial

‘Lliçó de futbol’, a la premsa mundial

Els quatre gols del Barça al Bernabéu i el hat-trick de Messi s’infiltren a les portades dels diaris esportius de tot el món

El 3-4 del Barça al Santiago Bernabéu va traspassar fronteres. Amb ‘Lliçó de futbol’ obre aquest dilluns el diari italià ‘Corriere dello Sport’. Al mateix país, ‘Tuttosport’ parla d’‘Un Clàssic de bogeria’. L’‘Olé’ argentí es fa ressò de l’actuació sobrenatural del trigolejador de la nit amb un eloqüent ‘Messi, Messi, Messi’. El mateix fan ‘Clarín’, que titula ‘Súper Messi’ en portada, i ‘La Nación’, que l’erigeix com ‘l’amo del Clàssic global’.

A França, el prestigiós ‘L’Équipe’ resumeix el duel amb un ‘Messi 3 Benzema 2’. A Portugal, ‘A Bola’ informa que ‘Un hat-trick de Messi enderroca Cristiano’.

A la premsa generalista estatal, el Clàssic comparteix protagonisme amb la mort de l’expresident del govern espanyol Adolfo Suárez. Així, ‘La Vanguardia’ sentencia ‘El Barça l’arma al Bernabéu’, ‘El Mundo’ recalca que ‘El Barça torna en gran a la Lliga’ i ‘El Periódico’ manifesta: ‘Gesta al Bernabéu’.

Pel que fa als mitjans esportius, ‘Mundo Deportivo’ exclama ‘Deliri!’ i ‘Marca’ sosté que ara ‘Comença la Lliga’. ‘Déu Méu!’, és titular d’‘El 9 Esportiu’, acompanyat per una fotografia de Leo Messi. Finalment, la crònica del diari ‘El País’ engega amb un ‘Messi es nega a claudicar’.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut