El CVB Barça, classificat al play-off pel títol de Lliga (0-3)

El CVB Barça, classificat al play-off pel títol de Lliga (0-3)

El triomf a Extremadura dóna a les blaugranes el passaport per jugar el play-off pel títol de la SFV

Gran partit el de dissabte a terres extremenyes, el qual es van emportar per un contundent 0-3. Aquest triomf certifica la classificació per als play-off per segon any consecutiu una jornada abans de la fi de la fase regular.

Dinàmica guanyadora

Partit molt intens el jugat per les jugadores catalanes, amb una gran tasca defensiva tant en primera línia com en segona.

Cal destacar la gran lectura realitzada per Anna Espadalé i Camila Maldonado, acompanyades per una gran segona línia, liderada per la lliure Laura Carmona. Amb la seva feina i la resta de l’equip es van endur el primer set.

Consolidant la feina

El segon set seguia amb la mateixa intensitat que el primer, però en aquest les blaugranes van haver de lluitar molt més fort, ja que les jugadores de l’equip extremeny anaven per davant en el marcador. Però dissabte era el dia de les catalanes, i amb atacs contundents de Nere Sánchez i les centrals es van endur també el segon set.

Al tercer set era l’equip blaugrana el que ràpidament va marcar distàncies amb grans accions col·lectives tant en primera línia com en segona, i finalent es van endur el tercer set i el partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut