A una victòria del ple

A una victòria del ple

Triomfs del Barça B, el Sub-23, el Juvenil i l’Infantil aquest darrer cap de setmana. Únicament el Júnior va caure, per la mínima, davant el Reus Deportiu

Bon balanç per al planter blaugrana, que va signar quatre victòries i només una derrota, la del Júnior contra el Reus (3-4). Un resultat que ha portat el Júnior a la tercera posició de la classificació. Diumenge vinent, a Caldes, intentarà recuperar el camí de la victòria.

La resta d’equips formatius van imposar-se als seus rivals respectius. El Barça B va superar el Dominicos i es manté a la part alta de la taula de Primera Divisió. Jordi Gabarra (3), Ignacio Alabart (2), Joan Farnés i Ignasi López van marcar els gols del triomf blaugrana. El Sub-23 va guanyar el Lloret en un duel molt disputat (5-4) i se situa en cinquè lloc, amb dos partits menys que el Vic, que és el líder d’aquesta Lliga ACHP.

Pel que fa als més petits, dos nous triomfs els permeten continuar al capdavant de les seves Lligues respectives. Marc Palazón (2), Sergi Llorca, Nil Roca i Joan Galbas van ser els autors dels gols del Juvenil contra el Lloret (5-2). Per últim, l’Infantil es va haver de posar l’uniforme de treball però va poder superar el Sant Cugat (4-3).

Els propers partits

Primera Divisió: Areces – FC Barcelona (dissabte 29 de març a les 20 hores)

Júnior: Caldes – FC Barcelona (diumenge 30 de març a les 12.30 hores)

Juvenil: Igualada – FC Barcelona (dissabte 29 de març a les 20.15 hores)

Infantil: Noia – FC Barcelona (diumenge 30 de març a les 16.15 hores)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut