Les opcions del Barça d’handbol de ser campió de Lliga

Les opcions del Barça d’handbol de ser campió de Lliga

Un cop disputat el partit davant el Frigoríficos Morrazo, els blaugranes podrien ser campions de la Lliga Asobal al llarg d’aquesta setmana

Després de disputar 24 jornades els blaugranes tenen 13 punts més que els seus dos perseguidors, el Fraikin BM Granollers i el Naturhouse La Rioja, tot i que ambdós equips encara no han disputat els seus partits d’aquesta jornada. Depenent dels resultats dels dos rivals, els blaugranes podrien ser campions aquesta setmana.

Les opcions al títol

Cal tenir en compte que el Fraikin Granollers juga dimecres a les 20.30 h davant el Reale Ademar, i el Naturhouse La Rioja juga dissabte a les 20 h a la pista del Juanfersa Gijón. Un triomf del Fraikin Granollers o el Naturhouse La Rioja posposaria la consecució matemàtica del títol a la jornada 25.

Per proclamar-se campions al llarg d’aquesta setmana s’haurien de donar els següents resultats: si el Granollers i el Logronyo perdessin, el FC Barcelona seria campió de Lliga. El FC Barcelona també seria campió, si el Granollers empata i el Logronyo perd.

La Lliga, a casa

En cas que els resultats no siguin favorables a la consecució del títol de Lliga durant la vigent setmana, els blaugranes es podrien proclamar campions al Palau Blaugrana.

El partit de la jornada 25 al Palau davant el BM Aragó podria ser l'ocasió perquè el Barça d’handbol es proclamés campió de Lliga. Un triomf blaugrana donaria matemàticament el títol als homes de Xavi Pascual.

El partit encara està pendent de dia i hora però pot ser entre el divendres 11 de març i el diumenge 13, ja que la primera setmana d’abril no hi ha competició a causa de l’aturada per compromisos de seleccions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut