Els culers xinesos del concurs de Catalunya Turisme gaudeixen del Barça-Celta

Els culers xinesos del concurs de Catalunya Turisme gaudeixen del Barça-Celta

Liu Shutong, Jiang Xinxiao i Chen Xuejun han gaudit aquesta setmana d’una ruta pel país i del partit de Lliga al Camp Nou

La tercera edició del concurs ‘Barcelona Action’, organitzat per Catalunya Turisme amb Tencent Sport i Qatar Airways i amb la col·laboració del FC Barcelona segueix complint els somnis de culers de la Xina. Aquesta setmana els guanyadors del concurs, Liu Shutong, Jiang Xinxiao i Chen Xuejun, han aterrat a Catalunya i ja són en ruta pel país. Aquest dimecres, a més a més, els guanyadors del concurs, en què milers de xinesos han demostrat els seus coneixements blaugrana i la seva passió culers, han gaudit del partit de Lliga entre el Barça i el Celta de Vigo.

Com en les dues edicions anteriors, els guanyadors, culers de soca-rel, han complert el seu somni de venir a Barcelona i estrenar-se al Camp Nou. Cadascun dels guanyadors d’aquesta edició tenen unes històries molt curioses.

Història d’amor blaugrana

Així, per exemple, el primer classificat del concurs, Liu Shutong, es va fer culer quan només tenia deu anys. Un dia el seu pare el va portar a una tenda i li va deixar escollir una samarreta. Desconeixent els equips, va triar la del Barça perquè li va agradar la combinació blau i grana. Des d’aquell moment els seus colors van ser aquells i el seu equip el FC Barcelona.

Shutong ha vingut a Barcelona amb la seva xicota, Liu Panqiu, que va conèixer a la penya blaugrana de la ciutat de Wuhan. Panqiu i Shutong comparteixen la seva passió pel Barça i durant l’estiu passat van viatjar a Tailàndia per veure el primer equip durant la gira asiàtica.

Per la seva banda, Jiang Xinxiao, a part de ser model amateur, treballa com a enginyera arquitectònica. Xinxiao va conèixer el FC Barcelona, primer gràcies al seu interès per la ciutat i Antoni Gaudí.

El tercer dels concursants guanyadors és Chen Xuejun, un bloguer especialitzat en turisme. Chen va viure 10 anys al Canadà i ha viatjat a més de 40 països. És la segona vegada que visita Barcelona i fa tres anys es va emocionar veient un partit on Messi va fer un joc extraordinari. Així va nèixer la seva passió pel Barça, que ha traslladat als seus dos fills, que juguen al futbol formatiu d’un equip de Guangdong.

Més enllà del partit i de la visita obligada al Camp Nou Experience, tots ells aquests dies estan recorrent Catalunya de punta a punta, descobrint la ciutat de Barcelona, el seu modernisme, així com Figueres, el museu Dalí, la Costa Brava, el Penedès i Montserrat. El FC Barcelona, com cada any, dóna suport a la proposta de Catalunya Turisme per fer conèixer el país a la resta del món i, en aquest cas particular, a la Xina.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut