El Palau Blaugrana, un fortí per als equips danesos

El Palau Blaugrana, un fortí per als equips danesos

L’handbol blaugrana ha superat sempre, a casa, els equips danesos que han visitat el Palau Blaugrana en competició oficial

Dissabte a les 20.30 h el Palau Blaugrana viurà el partit de tornada de l’eliminatòria de vuitens de final de la VELUX EHF Champions League davant l’Aalborg de Dinamarca. El resultat del partit d’anada, 22 a 29 favorable als blaugranes, deixa l’eliminatòria ben encarrilada i, a més a més, la història cau del costat blaugrana.

La història ens diu...

Doncs la història ens diu que mai un equip de Dinamarca ha estat capaç de guanyar al Palau Blaugrana en competició oficial.

I és que de les onze visites que fins avui hem tingut d’equips danesos el Barça d’handbol n'ha sortit sempre guanyador. El primer rival de Dinamarca a Europa va ser l’Aarhus, a 1/8 de final de la Copa d’Europa 80/81, i els blaugranes es van emportar el triomf per 26 a 16. Curiosament també la darrera visita d’un equip danès va ser a 1/8 de Champions.

La temporada 12/13 el Bjerringbro-Silkeborg va visitar el Palau i va caure derrotat per 26 a 24. Dissabte, de nou, un altre equip danès visita el Palau Blaugrana a vuitens de final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut