Xavi Pascual: “Volem seguir en la línia en què estem de resultats i bon joc”

Xavi Pascual: “Volem seguir en la línia en què estem de resultats i bon joc”

El tècnic blaugrana aposta per reafirmar la bona marxa del Barça d’handbol en el partit de tornada de vuitens de la Champions

Dissabte a les 20.30 h i en directe per Esport3 l’handbol blaugrana viurà al Palau la tornada de vuitens de la VELUX EHF Champions League. El triomf per set gols al partit d’anada i com afrontarà l’equip el segon partit davant l’Aalborg, claus de la compareixença de Pascual davant els mitjans.

Seguir en el mateix camí

Pascual ha estat preguntat sobre com afrontava un partit de tornada amb set gols per davant, i el tècnic blaugrana ha estat clar en el seu objectiu: “Independentment del resultat de l’anada i de com vingui l’Aalborg al Palau Blaugrana, el que veritablement m’importa és com anem nosaltres. Volem seguir en la línia en què estem de resultats i de bon joc”.

A diverses preguntes dels periodistes sobre si l’equip sortiria concentrat, l’entrenador del Barça d’handbol ha respost: “No és una opció. És un partit de Champions, ens interessa moltíssim aquesta competició i tenim moltes ganes d’arribar molt lluny”.

“El resultat a la seva pista va ser fruit de la bona feina”, ha destacat Xavi Pascual per reafirmar la bona marxa del Barça d’handbol.

Sense Stranovsky i centrats en la Champions

Pascual també ha explicat que Martin Stranovsky no entrarà a la llista davant l’Aalborg per unes molèsties a l’adductor de la cama dreta.

“Cal sortir posats en el partit perquè estic convençut que l’Aalborg sortirà centrat. Som conscients que ells són un bon equip que ha fet bons resultats”, ha recordat Pascual.

“Ara mateix el més important és el partit de Champions. Estem concentrats en la competició europea i no pensem en la Lliga”, ha respost Pascual, preguntat per si estaria pendent de la possibilitat de poder guanyar la Lliga dissabte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut