Juvenil A – Roda: Golejada per seguir manant (5-1)

Els de Jordi Vinyals es desfan amb facilitat de l’equip castellonenc, que al descans ja perdia per quatre gols de diferència Quintillà, Enguene, Pedro Godoy i Maxi Rolón i Moha, els golejadors del matx disputat a la Ciutat Esportiva

Després d’haver perdut tres dels últims cinc partits i d'haver vist que els seus perseguidors s’apropaven, el Juvenil A de Jordi Vinyals ha tornat al camí del triomf després de vèncer amb facilitat el CD Roda, equip de Castelló. Els visitants, que han estat clarament superats, han vist com els blaugranes imposaven el ritme i marxaven al descans amb un 4-0 a favor. Després del descans, els catalans han continuat sent superiors fins al 5-1 final.

Sentencien en 25 minuts

La sortida al partit del Juvenil A ha estat molt bona. Quintillà ha fet l’1-0 al minut 18 aprofitant el refús del porter visitant i poc després Enguene i Pedro Godoy han fet el segon i el tercer gols blaugrana. En només 25 minuts el marcador reflectia un 3-0 que s’ha ampliat amb el gol de l’argentí Maxi Rolón. Amb el 4-0 s’ha arribat al descans.

A la represa Moha ha fet el 5-0, i encara quedaven per disputar-se més de quaranta minuts. Vinyals, veient la superioritat, ha mogut la banqueta amb l’entrada de Fran, Huertas i Corredera, que han mantingut el nivell ofert.

Ensurt visitant

I és que el matx ha hagut d’aturar-se durant uns minuts a causa d'un cop que ha rebut el porter del Roda, que ha hagut de ser traslladat a l’Hospital després de ser tractat pels metges inicialment. Un cop superat l’ensurt, el matx s’ha seguit disputant, i el Roda, mitjançant Juan, ha marcat el gol de l’honor al minut 80. El 5-1 ha estat el resultat definitiu i els de Vinyals sumen 66 punts i continuen liderant la Divisió d’Honor Juvenil per davant de l’Espanyol a falta de dues jornades.