El FC Barcelona-Bilbao Basket es jugarà

El FC Barcelona-Bilbao Basket es jugarà

La plantilla basca ha comunicat aquest dissabte la desconvocatòria de la vaga anunciada dilluns i s’enfrontarà als blaugranes diumenge al Palau Blaugrana (12 hores)

El FC Barcelona-Bilbao Basket finalment es jugarà. La plantilla basca ha comunicat aquest dissabte al matí la desconvocatòria de la vaga anunciada dilluns i s’enfrontarà als blaugranes diumenge al Palau Blaugrana (12 hores) en el partit corresponent a la 25a jornada de la Lliga ACB.

Álex Mumbrú, que ha exercit de portaveu de l’equip, ha resumit així la postura de tota la plantilla: “L’acord de mínims ha satisfet les nostres pretensions i hem rebut quelcom per poder desconvocar la vaga”.

Cal recordar que l’entitat basca ha d’afrontar un deute reconegut de sis milions d’euros i que la plantilla havia patit reiterats impagaments i acords incomplerts durant l’últim any i mig, raó per la qual s’havia convocat dilluns la vaga.

[[BOTOVERMELL::COMPRAR++ENTRADES::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbpalau/ca_ES/entradas/evento/1132/session/12698/step1r2?utm_source=web-fcb&utm_medium=generic-ca&utm_campaign=bale25-bil::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut