Eibar i Barça B: xoc de dinàmiques positives

Eibar i Barça B: xoc de dinàmiques positives

El filial buscarà aquest dissabte sumar punts per cinquena jornada consecutiva i trencar la ratxa de l’Eibar de deu partits sense conèixer la derrota L’Eibar és el líder de la Lliga amb un futbol de molta intensitat i de qualitat

El Barça B s’enfronta aquest dissabte (18.30 hores, Esport3) a l’Eibar a Ipurua. Tots dos equips es troben en un gran moment i s’espera un duel molt intens. El conjunt basc és el líder de la Lliga Adelante amb 54 punts i fa deu jornades consecutives que no perd, amb sis victòries i quatre empats.

Per la seva banda, el Barça B també es troba en una bona dinàmica després de la victòria davant l’Alabès al Mini. El conjunt d’Eusebio Sacristán ha sumat 10 dels últims 12 punts en joc i ocupa la sisena posició de la classificació amb 44 punts, a 7 del descens.

El Barça B, sense Patric

El filial haurà d’afrontar aquest partit amb la baixa sensible de Patric Gabarrón, que s’uneix a la d’Espinosa. De totes maneres, el Barça B ha viatjat a Bilbao amb una llista de jugadors molt competitiva per intentar sumar davant l’Eibar. L’equip basc és fiable a casa, com ho demostren els seus números: 9 victòries, 3 empats i 3 derrotes.

Els d’Eusebio ja van comprovar la gran perillositat que té l’equip de Garitano en el partit d’anada, en què els bascos es van imposar al Mini (0-2).

Rècord de temporades a Segona

L’Eibar mai ha jugat a la Primera Divisió però és el club que compta amb el rècord de temporades consecutives a la categoria de plata: n'ha aconseguit encadenar fins a 18. El Barça B visita Ipurua amb la idea de trencar l’estadística històrica que diu que mai el filial ha guanyat a casa dels ‘armeros’. De les vuit visites només ha aconseguit empatar en tres ocasions.

L’última vegada que es van trobar aquests dos equips a Ipurua va ser la temporada 1998/99, en què els locals van aconseguir la victòria (2-0).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut