AD Valongo – FC Barcelona: Més a prop de la Final Four (2-3)

AD Valongo – FC Barcelona: Més a prop de la Final Four (2-3)

El hat-trick de Pablo Álvarez apropa, una mica més, el Barça a la Final Four de la màxima competició europea Els blaugranes hauran de confirmar, al Palau, la bona feina feta a Portugal aquest dissabte

Serenitat i paciència. El conjunt de Ricard Muñoz ha aconseguit una victòria que pot esdevenir vital per aconseguir el passi per a la Final Four de la Lliga Europea. Les tres dianes de Pablo Álvarez han servit per superar les dues portugueses davant un ambient espectacular. La bona feina feta a Portugal cal confirmar-la a casa, al Palau, el dissabte 12 d'abril a les 12 hores.

Ritme i controvèrsia

No ha estat fàcil. El Barça s’ha trobat un rival complicat des de bon principi i Egurrola ha hagut de demostrar les seves aptituds aturant un llançament de penal. Els blaugranes, abans, havien disposat d’una bona ocasió, mitjançant Torra, que Girao ha desviat.

El conjunt de Ricard Muñoz ha optat per atacs més llargs i trenats; el joc portuguès, en canvi, era molt més vertical. Aquesta condició ofensiva dels locals ha permès als blaugranes disposar de contraatacs per intentar sumar el primer gol. En una d’aquestes ocasions Raul Marín ha transformat un llançament de falta directa, després d’una blava a Rodrigues, però els arbitres l’han fet repetir i l’ha aturada Girao.

Llum al final del túnel

Després d’una primera part molt igualada ha arribat el premi per als de Ricard Muñoz. Pablo Álvarez, amb un xut creuat, ha superat el porter local (0-1, min 27). El gol ha suposat una dosi extra de motivació per al Valongo, que ha posat l’empat amb un xut de Joao Silva (1-1, min 37).

Amb l’empat, el segon classificat de la Lliga portuguesa s’ha abocat a l’atac i ha aconseguit el segon gol del seu compte particular. Silva, amb una dosi de fortuna, també n’ha estat l’autor.

Final èpic

El desavantatge en el marcador no ha suposat un entrebanc per als catalans, que han mantingut vives les esperances de la remuntada. En la desena falta dels locals ha arribat la igualada. Pablo Álvarez ha posat l’empat en un llançament de falta directa (2-2, min 44).

L’èpica ha arribat als últims segons, quan Egurrola ha aturat dues faltes directes i Pablo Álvarez n'ha transformat una altra de directa a manca de dos segons. Álvarez ha signat el seu propi hat-trick (2-3, min 50). El dissabte 12 d’abril, a les 12 hores, es disputarà la tornada dels quarts de final al Palau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut