El Barça Alusport té clar el canvi de xip

El Barça Alusport té clar el canvi de xip

Els blaugranes jugaran el segon partit contra l’Umacon Saragossa en quatre dies Tornar a jugar com a la primera part de Lliga, l’objectiu

Diumenge estrany per als membres del Barça Alusport. Dilluns es jugarà l’anada de les semifinals de la Copa del Rei a Saragossa i l’equip s’ha entrenat al Palau abans de marxar cap a la capital aragonesa. Marc Carmona i Jordi Torras han estat els encarregats d’atendre els mitjans de comunicació.

Un partit diferent

Malgrat que dijous tots dos equips ja es van veure les cares i els blaugranes van vèncer fàcilment, tothom està mentalitzat que el partit  de la Copa del Rei no tindrà res a veure amb el de Lliga. “Crec que ells ja saben que el partit d’allà serà diferent. A la Lliga allà vam guanyar d’un patint molt, i l’any passat ens va tocar també en Copa del Rei i vam guanyar 1-2 patint moltíssim, i al partit de Lliga ens van guanyar”, ha assenyalat Carmona. Per la seva banda, el capità Jordi Torras ha assegurat: “Estem a una semifinal. No té res a veure amb el que vam veure al partit de Lliga. Tant ells com nosaltres canviem el xip i el millor és que és partit d’anada i tornada i el que volem és treure un gran resultat allà”.

El tècnic ha declarat: “Hem de tornar a atacar bé la zona com vam fer a la primera part del partit de Lliga, en què crec que vam estar a un bon nivell. Defensivament també vam estar bé perquè vam robar pilotes, vam fer gols a partir de robatoris defensius”. A més, ha afegit: “Hem d’estar bé al darrere, no cometre errades i, sobretot, atacar bé la zona, perquè a la primera part ens va permetre no tenir pèrdues, no concedir contraatacs, i això contra la seva defensa és molt important”.

El format de les semis

Les semifinals de la Copa del Rei són l’únic partit que es juga a doble partit a les competicions del futbol sala. És un fet estrany, però, al mateix temps, el Barça Alusport ja s’ha acostumat a aquest model. “Tenim experiència perquè és la quarta semifinal consecutiva amb aquest format de doble partit. Nosaltres no hi estem acostumats però ja tenim l’experiència de les anteriors semifinals”, ha dit Carmona.

Hem de jugar intentant guanyar però sabent que hi ha un partit de tornada. Quan arribes als últims minuts has de ser conscient que queda un segon partit per si vas perdent, per si vas guanyant”,  ha continuat el tècnic. Per la seva banda, Torras ha aclarit: “Tant ells com nosaltres canviem el xip i el millor és que és partit d’anada i tornada i el que volem és treure un gran resultat allà”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut