Jordi Cardoner presenta el Nou Espai Barça a les penyes de Catalunya

Jordi Cardoner presenta el Nou Espai Barça a les penyes de Catalunya

Es celebra una sèrie de tres sessions informatives per a les penyes de les 14 zones de Catalunya

Tal com s’ha anat fent amb socis, el passat 14 de març va quedar encetada la sèrie de sessions informatives sobre el Nou Espai Barça per a les penyes de Catalunya.

El vicepresident del FC Barcelona Jordi Cardoner i Casaus va presentar el projecte que se sotmetrà a votació el proper 5 d’abril, un cop feta la introducció del projecte per part del directiu en cap de la Comissió Social, Pau Vilanova.

Les penyes de les zones del Barcelonès Est, el Vallès, les Terres de l’Ebre, Tarragona Nord i Osona i Ripollès estaven convocades a la primera reunió. Unes 250 persones representant unes 120 penyes van assistir a l’Auditori 1899 per conèixer de més a prop el projecte que es planteja, amb tota mena de detalls.

Un cop finalitzada l’exposició, l’exjugador del FC Barcelona Paco Clos va posar el punt de vista de l’esportista d’elit. Quan ell era jugador el Camp Nou era el millor estadi del món, i ara ho hauria de ser de nou.

Tots els dubtes, aclarits

Un cop finalitzada la presentació a càrrec de Jordi Cardoner, es va obrir un torn de precs i preguntes. Tal com es va anunciar des del principi, un dels principals objectius de la Junta Directiva és que calia recollir tots els suggeriments, i aclarir tots els possibles dubtes, per tal que tota la informació arribi al màxim nombre de persones possibles.

Les altres zones, també convocades

Les penyes del Baix Llobregat, l’Anoia, l’Alt Penedès i el Garraf, l’Empordà i la Catalunya Nord i Girona Sud van acudir el passat divendres 21 de març, mentre que les del Barcelonès Oest, el Maresme, el Bages, el Berguedà i la Cerdanya, Ponent Nord i Lleida Sud ho faran el dia 28 de març.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut