Bartra: “Puyol m’ha ajudat moltíssim”

Bartra: “Puyol m’ha ajudat moltíssim”

El central lamenta l’adéu del capità, una persona que li ha donat molts consells i l’ha ajudat a tirar endavant El ‘15’ blaugrana avança que aquesta setmana vinent signarà el seu nou contracte, que el vincularà al Club fins al 2017

Marc Bartra s’ha sumat a la llista de companys que s’han desfet en elogis cap al capità, Carles Puyol, que dimarts va anunciar que deixaria el FC Barcelona a final de temporada. “És una notícia trista per a tots plegats. A nivell d’equip és el nostre líder, un capità de cap a peus, i personalment m’ha donat moltíssims consells i m’ha ajudat molt per tirar endavant”, ha declarat en la roda de premsa celebrada aquest dijous a la tarda.Falten tres mesos perquè marxi i hem d'aprendre el màxim d’ell en aquest tempsFins llavors, però, creu que cal fer una lectura positiva: “Encara no som conscients que no estarà amb nosaltres la temporada vinent. Falten tres mesos i hem de ser optimistes i aprendre el màxim d’ell en aquest temps”.

Per a Bartra, Puyol ha estat una figura clau en el seu creixement com a jugador: “M’ha ajudat moltíssim dins del camp. Després de cada jugada em donava un consell i després de cada partit i de cada entrenament, també. Ha fet una feina primordial no només amb mi, sinó per a tot l’equip”.

Sobre les possibles incorporacions que es podrien donar en la posició de central, Bartra s’ha mostrat prudent: “És una cosa que prefereixo valorar a final de temporada. A dia d’avui som quatre centrals”. En tot cas, ha afirmat: “Si ve algú intentarem aprendre d’ell i ajudar-lo”. A més, ha recordat: “Haurà de demostrar que pot fer de central aquí”. Al Barça la posició de central exigeix uns requeriments “diferents” que en un altre equip, segons ha reconegut Bartra.Si ve un nou central intentarem aprendre d’ell i ajudar-lo. Haurà de guanyar-se el llocEl ‘15’ blaugrana també ha assegurat sentir-se prou satisfet amb els minuts del què està gaudint aquest curs. “Sóc molt conscient d’on sóc, que és el primer equip del Barça, i que pràcticament ningú pot dir que és titular indiscutible al Barça. Aquest any he passat per totes les fases: jugar molt poc, jugar molts partits seguits... El tècnic ha fet que els 20 que som a la plantilla no sabem si serem titulars o a la grada. Ho ha gestionat molt bé i cada setmana penses que pots ser titular”.

Bartra també ha avançat que la setmana vinent signarà el seu nou contracte com a culer. Cal recordar que el 15 de gener ja es va anunciar que el central allargaria la seva relació amb el Club fins al 30 de juny del 2017.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut