FC Barcelona – Fraikin BM Granollers: Derbi golejador (41-29)

L’efectivitat ofensiva de Lazarov, amb vuit gols al primer temps, i les aturades de Saric han decantat la balança cap a l’equip barcelonista 2.735 espectadors han gaudit de la golejada en el derbi per excel·lència de la Lliga Asobal

No tenen sostre. El conjunt de Xavi Pascual demostra en cada partit el seu enorme potencial, i davant el Granollers, el segon classificat, no ha estat una excepció. L’encert anotador de Lazarov, amb 10 gols, ha marcat la pauta d’un Barça llançat des del primer minut. El Granollers, a remolc tot el matx, ha pogut maquillar el resultat, però ha topat amb un Saric molt encertat i amb una ofensiva blaugrana letal.

Arribar i moldre

Poques concessions ha tingut el conjunt de Xavi Pascual en el derbi per excel·lència de la categoria. Els blaugranes han començat a marcar el ritme del partit amb un parcial de 3-0 als primers minuts davant un Granollers que ha anat a remolc tota la primera part.

El Barça ha aprofitat l’eficàcia de Lazarov, amb vuit gols al primer temps, per marcar distàncies amb els vallesans, que ha mantingut l’estela amb les dianes de Salines, sis al primer acte.

Reacció fugaç

La fredor inicial dels visitants els ha passat factura i el conjunt de Xavi Pascual ho ha aprofitat per agafar un avantatge de set gols (14-7). La màxima diferència la posava Víctor Tomàs amb un gol marca de la casa. La reacció visitant ha arribat gràcies als gols de Salines i Tremps, amb els quals el Granollers s’ha situat a només cinc gols del conjunt barcelonista (19-14).

Pocs segons els ha durat l’alegria als vallesans, ja que els blaugranes han posat el turbo per ampliar l’avantatge fins a la fi dels primers minuts. Lazarov ha estat l’últim protagonista anotador. El macedoni ha posat el 23-15 a l’electrònic, la diana que suposava la seva vuitena durant el que s'havia disputat de matx. El lateral ha acabat sumant 10 dianes i ha igualat la màxima anotació individual blaugrana, signada per Noddesbo, a la Lliga.

Imparables

A la represa, mateix guió. El líder de la Lliga no ha donat treva a un Granollers que no ha abaixat els braços en tot el partit. La precipitació en el seu joc, però, els ha conduït a un marcador desfavorable de menys 13 gols (31-18). El Barça ha seguit en el seu paper: defensar i anotar.

Les aturades de Sastre han donat un donat un petit respir al conjunt visitant amb un parcial de 0-3 (36-27), però no han pogut frenar la marxa  triomfal del Barça a la Lliga: 21 victòries en 21 partits.