Objectiu comú de Barça i City: porteries a zero

Objectiu comú de Barça i City: porteries a zero

Els culers no han encaixat gols en 20 dels 44 partits disputats, mentre que els ‘citizens’ ho han aconseguit en 17 dels 44 compromisos

En una eliminatòria de la màxima exigència com la que estan disputant el Manchester City i el Barça als vuitens de final de la Lliga de Campions, mantenir la porteria a zero en un dels partits pot ser determinant. Els blaugrana somien en repetir el que van aconseguir a l’Etihad. Aquella és una de les 20 vegades que s’han mantingut imbatuts a la present temporada.

En total, 20 dels 44 compromisos oficials: 12 de Lliga, 4 de Copa, 1 de Supercopa d’Espanya i 3 de Champions League. A Europa, no es va deixar batre a Manchester (0-2), a Glasgow (0-1) ni a casa contra l’Ajax (4-0). Precisament, l’últim cop que no ha rebut gols va ser fa tres setmanes davant del City.

A Europa, el City ho ha fet 1 cop en 7 partits

Pel que fa al conjunt que dirigeix Manuel Pellegrini, ha deixat la porteria a zero en 17 dels 44 partits disputats: 12 de Lliga, 1 de FA Cup, 3 de Capital One Cup i 1 de Lliga de Campions. En aquest últim cas, va ser en l’estrena de la màxima competició continental, al camp del Viktoria Plzen (0-3).

L’últim enfrontament en què el Manchester City va posar el cadenat als seus pals va ser fa tres partits, en una jornada de Lliga davant l’Stoke a l’Etihad (1-0).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut