Aires de Champions a la Ciutat Esportiva

Aires de Champions a la Ciutat Esportiva

Un vídeo de sis minuts repassa l’entrenament i les rodes de premsa prèvies al partit de la Lliga de Campions contra el City

A la Ciutat Esportiva ja es respira ambient de Champions. Un dia abans de rebre la visita del Manchester City al Camp Nou el primer equip del FC Barcelona ha dut a terme a la Ciutat Esportiva el penúltim entrenament abans del partit. S’han exercitat els 23 disponibles, els mateixos que quedaran concentrats aquest dimarts a la nit de cara a la tornada dels vuitens de final.

Un cop acabat l’entrenament, Javier Mascherano primer i Gerardo Martino després s’han dirigit fins a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva per atendre els mitjans de comunicació en la clàssica roda de premsa prèvia als compromisos de la Lliga de Campions.

“No ens doneu per morts encara”, ha declarat el defensa blaugrana en ser preguntat per la situació de l’equip, que ve de perdre per 1-0 a Valladolid. El tècnic, per la seva banda, ha apuntat que el millor és oblidar el 0-2 de Manchester: “Hem de pensar aquest partit com si fos una segona part i anant 0-0. No podem tenir al cap l’especulació”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut