Sergio Busquets: “És impossible guanyar tots els partits sense patir”

Sergio Busquets: “És impossible guanyar tots els partits sense patir”

El migcampista assegura que l’afició del Barça està molt ben acostumada i que, tot i jugar bé, no sempre es poden guanyar tots els partits amb comoditat i contundència “Lluitarem per tots els títols fins al final”, assegura el ‘16’ blaugrana

Sergio Busquets va ser aquest dimecres al plató del programa ‘El Marcador’ de Barça TV. El primer que va fer el migcampista va ser una valoració del triomf davant el Manchester City: “Deixant de banda els primers minuts de la segona part, crec que hem estat molt bé. Hem estat un equip compacte i seriós”. “Ha estat una primera part de control, sense perdre els nervis i intentant allargar les possessions de la pilota. A la segona part han arribat els gols. Crec que hem fet un bon partit”, va apuntar Sergio.

El ‘16’ del Barça considera que tots els possibles rivals als quarts de final de la Champions són equips de primer nivell i que, per tant, no té preferències. “Som un equip amb experiència, que sap afrontar els partits importants. Hem d’estar bé per fer-ho però, tot i així, no significa que guanyem tots els partits”, va explicar Sergio, en referència a l’exigència del calendari d’aquí fins al final de temporada.

Diferenciar la Champions de la Lliga

Encara en aquesta mateixa línia, el de Badia va confessar el sentiment de la plantilla: “A nosaltres també ens agradaria guanyar tots els partits 5-0 i sense patir però això és impossible. Tenim la gent molt ben acostumada”. “Estar a quatre punts del líder a la Lliga no crec que sigui un canvi de cicle”, va afegir. El que sí que creu Sergio és que una victòria al Bernabéu els tornaria a posar de ple en la lluita pel títol i que una derrota seria gairebé insalvable: “Perdre al Bernabéu sí que seria definitiu, almenys pel que fa a les nostres aspiracions. No obstant, primer encara hem de pensar en l’Osasuna”.

Tot i que a vegades costi, el jugador blaugrana demana que se sàpiguen diferenciar les dues competicions i que l’objectiu de l’equip continua sent el mateix de sempre: “Lluitarem per tots els títols fins al final”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut