A partir de la petició 735, cap a Madrid

A partir de la petició 735, cap a Madrid

S’han sortejat les 350 entrades que el Club té per als seus socis per al partit de Lliga al Santiago Bernabéu Les peticions amb entrada són de la 735 a la 840 i de la 1 a la 47

Aquest dijous ha tingut lloc a les oficines del FC Barcelona el sorteig davant de notari de les 350 entrades que el Club disposa per als seus socis per al partit de Lliga contra el Madrid, que es disputarà a l’Estadi Santiago Bernabéu el diumenge 23 de març a les 21 hores. El número de tall ha estat el 735. A partir d'aquesta petició fins a la 840 i de la 1 a la 47 tenen entrada per al Madrid-Barça.

Recordem que els socis van demanar 1.910 entrades agrupades en 840 peticions en un procés que es va tancar dimarts a les 19 hores.

A partir d’aquest mateix dijous el Club es posarà en contacte amb els socis guanyadors per fer el cobrament de les localitats i comunicar les instruccions de la recollida. Cal tenir present que la recollida d’entrades haurà de ser presencial per al soci que hagi de gaudir-les. En el cas que el soci no les pugui recollir, s’haurà de comunicar el nom i el DNI de la persona que, amb l’autorització corresponent, les anirà a buscar en el seu lloc. Aquesta persona només podrà retirar fins a vuit entrades d’altres persones.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut