Tata Martino: “No tinc cap dubte de com hem de jugar al Bernabéu”

Tata Martino: “No tinc cap dubte de com hem de jugar al Bernabéu”

L’entrenador argentí comenta que “sempre que l’equip té bones sensacions és benvingut” i comenta que és “un moment crucial de la temporada” “Els moments al futbol s’han de reafirmar amb continuïtat en el rendiment”, analitza Martino

Gerardo Martino ha comentat a la roda de premsa posterior al partit que l’equip “té bones sensacions” i que actualment es troba en un moment “crucial”. El tècnic del FC Barcelona ha deixat clar que no té “cap dubte” de com ha de jugar el Barça al Bernabéu diumenge que ve i ha afegit que “el rendiment d’avui no em modifica el meu pensament pel que fa a l’equip que jugarà a Madrid”.

Dos bons partits

Aquesta setmana, amb el partit de Lliga de Campions i amb el de Lliga, el Camp Nou ha viscut dues bones actuacions dels seus jugadors. “Hem fet dos bons partits, ben jugats, seriosos. L’altre dia ho vam passar pitjor, per moments, perquè era el City”, ha comentat Martino, que ha deixat clar que “no ens hem de deixar portar pel partit d’avui. A vegades es perden punts amb equips amb menys pressupost, però el que hem fet avui és el que hem de fer sempre, guanyar i jugar bé”.

A més, ha deixat clar que després de l’exhibició i la golejada contra l’Osasuna, “no podem passar de ser un desastre, a sempre guanyar per 7-0, només hem fet el que tothom esperava de nosaltres”.

Lluitar fins al final

“Els moments al futbol s’han de reafirmar amb continuïtat en el rendiment”, ha comentat Martino, que té clar que el Barça, que es troba a quatre punts del líder, el Reial Madrid, i a un de l’Atlètic de Madrid, el segon classificat, “lluitarà fins al final”.

Finalment, ha deixat clar que la seva feina “és fer-ho el millor possible” amb una plantilla amb moltes figures i ha dit que la plantilla “no és fàcil de gestionar pels noms, però sí per les persones amb les quals treballo”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut