Ja són 20.000 les persones que han conegut de prop la Proposta Nou Espai Barça

Ja són 20.000 les persones que han conegut de prop la Proposta Nou Espai Barça

Arroyo ha explicat que continua la gran resposta dels socis a l’exposició permanent, a la itinerant i a les sessions informatives

El diumenge 16 de març s’ha superat la xifra de 20.000 persones que han conegut de prop la Proposta Nou Espai Barça a través de l’exposició permanent ubicada a les instal·lacions del Club (amb 17.809 visites), les exposicions itinerants que s’estan fent per diferents poblacions de Catalunya (amb 1.915 visites) i les diferents sessions informatives amb socis i diferents col·lectius (1.089).

La resposta de la gent està sent molt positiva, tal com ja van confirmar el vicepresident Jordi Cardoner i Casaus i el directiu responsable de Patrimoni, Jordi Moix, la setmana passada en la primera roda de premsa de seguiment de la campanya informativa del Referèndum per a la Proposta del Nou Espai Barça. “Estem satisfets de com funciona la campanya informativa. Hi ha molt d’interès. Els socis volen conèixer els detalls del projecte. El que més notem és il·lusió entre els socis”, ha assegurat aquest dilluns el vicepresident Manel Arroyo a la Sala de Premsa Ricard Maxenchs.

Martino i Messi

Manel Arroyo també ha aprofitat la compareixença d’aquest dilluns davant els mitjans de comunicació per desmentir categòricament algunes informacions aparegudes en alguns mitjans de comunicació respecte a què Tata Martino ha pres la decisió d’abandonar el Barça al final de la temporada: “No en tenim cap constància. Martino té contracte amb el club. Hem parlat amb ell i ens ha desmentit rotundament que hagués parlat amb algú del seu cos tècnic en aquesta direcció”. “El veiem concentrat en els reptes que té ara l’equip. És una setmana molt important i la concentració és màxima”, ha afegit el vicepresident responsable de l’Àrea de Mèdia i Comunicació.

Finalment, Arroyo ha reiterat que la Junta farà tot el possible perquè Messi desenvolupi tota la seva carrera esportiva al Barça: “És el millor jugador del món i té a l’abast més rècords. En aquests moments no hi ha cap possibilitat que marxi. La seva intenció i la nostra és que continuï aquí fins al final de la seva carrera. Bartomeu i el pare del jugador s’han emplaçat a parlar-ne”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut