A quarts de la Champions, el millor del millor d’Europa

A quarts de la Champions, el millor del millor d’Europa

El Bayern, el Dortmund, el Reial Madrid, l’Atlètic de Madrid, el PSG, el Chelsea i el United seran al bombo de Nyon aquest divendres L’anada es jugarà l’1 o el 2 d’abril i la tornada una setmana més tard, els dies 7 o 8

Aquest dimecres a la nit s’han disputat els últims partits dels vuitens de final de la Lliga de Campions. La classificació del Borussia Dortmund i del Manchester United tanca la llista d’equips que seran presents al sorteig que se celebra aquest divendres a Nyon (Suïssa). A banda del FC Barcelona, també hi seran el Bayern de Munic, el Reial Madrid, l’Atlètic de Madrid, el París Saint-Germain i el Chelsea. Repassem com han accedit a quarts tots ells:

  • BAYERN DE MUNIC. El vigent campió de la competició és un dels rivals més temibles. A un pas de proclamar-se campió de la Bundesliga –treu 23 punts al segon– i classificat per a les semifinals de la DFB-Pokal, els homes de Josep Guardiola segueixen optant a tot. Van quedar primers a la fase de grups i, als vuitens, van desfer-se de l’Arsenal amb un resultat global de 3-1 (0-2 i 1-1).
  • BORUSSIA DORTMUND. Un pèl pitjor van les coses per a l’actual subcampió. El Borussia Dortmund, segon classificat a la Bundesliga i també a les semifinals de la DFB-Pokal, arriba als quarts després d’una classificació agònica a la fase de grups –un gol als minuts finals el va fer passar de la tercera a la primera posició– i havent-se desfet del Zenit de Sant Petersburg als vuitens (2-4 i 1-2).
  • REIAL MADRID. També segueix viu en totes les competicions el Reial Madrid. L’etern rival culer, rival del FC Barcelona aquest diumenge a la Lliga, s’ha classificat per als quarts després d’acabar primer a la fase de grups i de superar el Schalke 04 per un global de 9-2 a l’eliminatòria de vuitens (1-6 i 3-1).
  • ATLÈTIC DE MADRID. El conjunt madrileny és una de les sensacions de la temporada. Va accedir als vuitens sumant 16 punts a la fase de grups i, allà, va tombar l’AC Milan amb dues victòries a San Siro (0-1) i al Calderón (4-1). Els homes del ‘Cholo’ Simeone també segueixen molt vius a la Lliga, a tres punts del líder.
  • PARÍS SAINT-GERMAIN. El rival del FC Barcelona ara fa un any repeteix presència als quarts de final de la Champions després de classificar-se com a primer de grup i de desfer-se sense problemes del Bayer Leverkusen als vuitens (0-4 i 2-1). Comanda la Ligue 1 amb vuit punts d’avantatge sobre el segon, l’AS Mònaco.
  • CHELSEA. L’equip dirigit per José Mourinho torna a ser entre els millors d’Europa. Primer a la fase de grups i superior al Galatasaray a la ronda de vuitens (1-1 i 2-0), el Chelsea busca aconseguir el tron d’Europa per segona vegada en tres anys. Encapçala per pocs punts –i amb més partits jugats que la resta– una Premier League igualadíssima.
  • MANCHESTER UNITED. Sense opcions a la Premier League, el conjunt de David Moyes ho aposta tot a Europa. Ha accedit als quarts després de quedar primer de grup i capgirant de forma èpica un 2-0 en la tornada dels vuitens de final contra l'Olympiacos (2-0 i 3-0).

Cal recordar que l’anada dels quarts de final es disputarà l’1 o el 2 d’abril, i la tornada serà una setmana més tard, els dies 7 o 8.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut