De la petició 12.876 a la 3.219, a la final de la Copa del Rei

De la petició 12.876 a la 3.219, a la final de la Copa del Rei

S’han sortejat les 13.158 entrades que el Club té per als seus socis per a la final de la Copa del Rei contra el Madrid, del dia 16 d’abril a Mestalla

Aquest dimecres ha tingut lloc a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou el sorteig davant de notari de les 13.158 entrades de què disposa el Club per als seus socis i sòcies per a la final de la Copa del Rei del dimecres 16 d’abril a Mestalla davant el Reial Madrid. El número de tall ha estat el 12.876. Per tant, les peticions agraciades van de la 12.876 fins a la 15.479 i de la 1 a la 3.219.

Recordem que els socis van demanar 36.323 entrades, agrupades en 15.479 peticions en un procés que es va tancar dilluns a les 19 hores. També s'han sortejat 50 entrades entre els 1.000 socis senadors.

A partir d’aquest mateix dimecres el Club es posarà en contacte amb els socis guanyadors per fer el cobrament de les localitats i comunicar les instruccions de la recollida. Cal tenir present que la recollida d’entrades haurà de ser presencial per al soci que hagi de gaudir-les. En el cas que el soci no les pugui recollir, s’haurà de comunicar el nom i el DNI de la persona que, amb l’autorització corresponent, les anirà a buscar en el seu lloc. Aquesta persona només podrà retirar fins a vuit entrades d’altres persones.

La recollida d’entrades es durà a terme a les Noves Taquilles, situades a l’Accés 14. Just darrere d’aquestes està ubicada l’oficina d'FCB Viatges, on es podrà contractar també el desplaçament en tren o autocar que facilita el Club i que suposa un viatge organitzat el mateix dia del partit.

Desplaçament en tren o autocar

En el cas del tren el Club ofereix unes 800 places. Si s'escull un dels cinc trens de línia regular, que sortiran de l’estació de Sants el dia 16 entre el matí i el migdia, el preu d’un bitllet és de 70 euros. En el cas de viatjar amb el comboi programat per a l’ocasió (xàrter), que sortirà a les 10 del matí de Sants, el preu és de 70 euros (classe turista) i de 98 (classe preferent). A cada tren i a les estacions de Barcelona i València hi haurà assistència als viatgers.

També hi ha l’opció d’iniciar el viatge en autobús des de les quatre capitals de província de Catalunya. Tots els vehicles sortiran el matí del dia 16 amb destinació a València i el preu del bitllet és de 35 euros si se surt des de Girona, Barcelona o Lleida i de 30 euros si es comença el trajecte des de Tarragona. Aquest preu inclou una assegurança de viatge i en cada autocar hi haurà un guia. D'altra banda, les persones que surtin des de la Ciutat Comtal podran aparcar el cotxe particular dins les instal·lacions del Club (fins a cobrir l’aforament previst).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut