2.010 socis aniran al Calderón

2.010 socis aniran al Calderón

2.010 socis a través 872 peticions han demanat entrades per assistir al partit de Lliga de Campions que es jugarà a l’estadi de l’Atlètic de Madrid, el 9 d’abril No s’han superat el número d’entrades destinades als socis i per tant no hi haurà sorteig

La demanda per veure en directe des de l’estadi Vicente Calderón la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions entre l’Atlètic de Madrid i el FC Barcelona no ha superat el número d’entrades que disposa el Club per als socis un cop tancat el termini de sol·licituds. Per tant no es farà sorteig i els 2.010 socis que han demanat una entrada a través de les 872 peticions presenciaran des del Calderón l’Atlètic de Madrid – FC Barcelona.

El FC Barcelona disposava d’un un total de 3.071 entrades per a aquest partit, que es jugarà el dimecres 9 d’abril, amb un preu a partir de 60 euros. Com és habitual, el 85% de les entrades es repartiran entre els socis (2.088) i les penyes (522), mentre que el 15% restant es destinaran als compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors (461).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut