Martino: “Esperàvem un partit d’aquesta naturalesa”

Martino: “Esperàvem un partit d’aquesta naturalesa”

El tècnic blaugrana recalca la dificultat d’un derbi “intens, amb moltes friccions i interrupcions” “Volem dedicar la victòria a Víctor Valdés”, ha afegit l’entrenador

El FC Barcelona va descomptant finals. A Cornellà-El Prat s’ha desfet de l’Espanyol en un partit “intents, amb moltes friccions i interrupcions”, tal com ha reconegut el tècnic Gerardo Martino quan s'ha acabat. “Esperàvem un partit d’aquesta naturalesa”, ha aclarit l’entrenador, que ha confessat que el matx s’ha desenvolupat com el Barça volia “durant els primers quinze minuts”. Després, no tant. “La pressió de l’Espanyol ha millorat i hem hagut de sortir amb pilota llarga. L’Espanyol és un equip molt preparat en segones jugades”, ha explicat Martino.

"Era una sortida de risc"

L’entrenador espera que es parli de futbol en les hores posteriors al partit. “A deu mil quilòmetres pensava que es parlava més de futbol en les anàlisis dels partits. Em sembla lamentable que no es parli més de futbol i estic segur que avui tampoc se’n parlarà”, ha afirmat, en relació amb l’acció que ha suposat el 0-1 de Messi.

Sobre el que queda de Lliga, Martino ha estat clar: “Veig una cosa bona i una de dolenta. La bona és que els derbis sempre són derbis i s’han de guanyar. Era una sortida de molt risc i hem guanyat. En canvi, veig que encara queden coses molt difícils i molt importants. Queden set finals i sempre tenim present la nostra sortida a Valladolid per no repetir els mateixos errors”. “Em sembla molt important que els jugadors recordin com estàvem fa sis dies i com estem ara”, ha afegit el tècnic.

Martino també ha volgut dedicar la victòria a Valdés, lesionat de gravetat en el partit de dimecres contra el Celta. “Volem traslladar-li la nostra alegria per aquesta victòria i dedicar-li el triomf”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut