Setmana amb dos partits a casa

Setmana amb dos partits a casa

El FC Barcelona rebrà l’Atlètic de Madrid (dimarts) i el Betis (dissabte) al Camp Nou A banda de jugar-se Champions i Lliga l’equip completarà un total de cinc entrenaments

La temporada entra en la seva fase més decisiva. El primer equip s’acomiada del març i inicia el mes d’abril amb una setmana clau per al futur més immediat. Dimarts rep l’Atlètic de Madrid a l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions (20.45 hores) i dissabte afronta la primera de les set finals que li resten a la Lliga contra el Betis (18 hores).

A banda d’aquests dos compromisos, el FC Barcelona durà a terme un total de cinc entrenaments. El primer el farà aquest mateix dilluns a la Ciutat Esportiva (11 hores) i el segon, el de dimarts al Camp Nou (11 hores), serà l’últim abans de la decisiva cita de Champions.

Un cop superat el compromís europeu l’equip tornarà a la feina dimecres, amb una nova sessió matinal a la Ciutat Esportiva (11 hores). Dijous els jugadors gaudiran del seu únic dia de festa en tota la setmana i divendres començarà la preparació de cara al partit de Lliga amb el Betis. L’equip quedarà concentrat des del matí previ al matx.

Diumenge, per tancar la setmana, l’equip s’exercitarà a partir de les 11 hores al Camp Nou, per començar a preparar la tornada dels quarts al Calderón (dimecres 9 d’abril, 20.45 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut