Local

Jornada rodona per al bàsquet formatiu

Tots els equips de la base guanyen els seus partits i el Cadet A i el Júnior superen els 100 punts

Gran jornada per al bàsquet formatiu. Tots els equips, des de l’Infantil B fins al Júnior, van guanyar els seus compromisos i, un d'aquests, ja es va proclamar campió de Lliga. I és que el Cadet B de Xavi Pardina va vèncer per 76-81 a la pista del Sant Josep de Badalona i va aconseguir la 12a victòria de la segona fase, fet que li ha permès proclamar-se campió del grup 4 de Cadet Preferent. Els de Xavi Pardina són un dels equips que més ha crescut durant la temporada.

Júnior

Triomf important i contundent dels de Joan Braulio. La victòria per 103-86 contra el CB L’Hospitalet permet als blaugranes seguir en la tercera posició d’un grup que lideren el Joventut de Badalona i el Catalana Occident Manresa amb dos triomfs de diferència. El balanç dels blaugranes és de 8-4 i el dels seus grans rivals, de 10-2. El Campionat de Catalunya que es disputarà el cap de setmana del 12-13 d’abril, la gran prova per als júniors.

Cadet A

Si hi ha un equip que compta tots els seus partits per victòries és el Cadet A de Marc Calderón. Els blaugranes, que van vèncer per un clar i contundent 107-48 el CB l’Hospitalet, el sisè classificat, i van sumar la 12a victòria en dos partits. El pròxim partit, que serà a la pista del Platges de Mataró, serà una bona prova per als blaugranes, que visitaran el segon classificat.

Infantil A

L’Infantil A de Rubén Muñoz va superar amb molta facilitat el Sedis Mavisa a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Tot i que el marcador final només preveu una diferència de 50 punts (58-8), l’Infantil va acabar guanyant el matx per més de 100 punts. La diferència entre tots dos equips és evident i els blaugranes segueixen líders amb un balanç d’11-0.

Infantil B

Els nois de Xavi Mas van vèncer per 85-42 el Sese en la desena jornada de la segona fase. Els blaugranes, que comparteixen lideratge amb el Jac Sants A amb un balanç de 9-1, han de fer un llarg desplaçament el pròxim cap de setmana amb la visita al River Andorra, últim classificat del grup.

Més notícies aquí