El brasiler Gabriel continuarà una temporada més al Barça Alusport

El brasiler Gabriel continuarà una temporada més al Barça Alusport

Després de tres temporades, el jugador brasiler continuarà una temporada més al conjunt blaugrana

El FC Barcelona i el jugador brasiler Gabriel han arribat a un acord per ampliar la relació entre tots dos fins al juny del 2015. D’aquesta manera, Gabriel jugarà durant quatre temporades a les ordres de Marc Carmona. Javier Bordas, directiu responsable del futbol sala blaugrana, ha estat l’encarregat d’oficialitzar la renovació del jugador fins al 2015.

Gabriel, que va arribar al Barça Alusport a l’estiu del 2011 provinent de l’Inter Movistar, ha ajudat a conquerir dues Lligues, dues Copes d’Espanya, dues Copes del Rei, una Supercopa d’Espanya i una UEFA Futsal Cup.

“El meu desig és que l’equip continuï competint pels títols”

Gabriel s’ha mostrat content per la renovació per una temporada més amb l’equip que dirigeix Marc Carmona. “Estic molt content. Fa 3 anys meravellosos que sóc a Barcelona i poder seguir una temporada més és genial per poder ajudar l’equip a aconseguir títols. El meu desig és que l’equip segueixi competint pels títols”, ha declarat el brasiler, que està convençut dels èxits de l’equip de cara al futur. 

Per la seva banda, el directiu responsable del futbol sala, Javier Bordas, ha manifestat que és “un jugador molt important, un jugador d’equip i que representa els valors del Barça, és un exemple a seguir”. Gabriel és un jugador molt estimat per tot el planter i la seva continuïtat per una temporada més és una gran notícia per a l’equip. Carmona el considera un jugador molt important dins dels esquemes de l’equip i és un dels màxims exponents de qualitat en una plantilla plena d’estrelles.

L’ala culer està content de poder continuar una temporada més: “En aquest equip tot és més fàcil. Estic molt a gust i tenia ganes de seguir, puc aportar més i va ser un acord fàcil”. La seva continuïtat se suma a l’anunciada ara fa un mes de Paco Sedano, que va signar per dues temporades més amb el FC Barcelona Alusport.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut