L’espai T’Escoltem, una eina més del soci per fer-se sentir

L’espai T’Escoltem, una eina més del soci per fer-se sentir

És una plataforma integrada al microsite del Referèndum on es poden enviar suggeriments o preguntes

Un dels canals que tenen els socis i sòcies del Club per transmetre opinions i suggeriments o fer preguntes de la Proposta del Nou Espai Barça és l’espai ‘T’Escoltem’, que està integrat al microsite que s’ha creat amb motiu del Referèndum. Des que el 5 de març passat es va iniciar la campanya informativa, els socis utilitzen aquesta plataforma per fer sentir la seva veu amb temes relacionats amb la Proposta del Nou Espai Barça.

Fins ahir, els socis han donat 519 opinions i suggeriments sobre la Proposta i han formulat 161 preguntes. Pel que fa als suggeriments, els més freqüents insisteixen sobre la necessitat que tot l’Estadi sigui accessible amb ascensors, escales i rampes mecàniques. També es demana que si el projecte tira endavant, es blindi d’alguna manera per tal que no es pugui tirar enrere encara que hagi un canvi de junta. Alguns socis també mostren la seva preocupació pel fet que el Nou Espai Barça sigui un espai obert i el possible deteriorament de les instal·lacions que això pot comportar.

Pel que fa a l’apartat de preguntes, la majoria fa referència a si el soci mantindrà el seu seient al Nou Camp Nou, si hi haurà reagrupaments familiars, si la presència a la llista d’espera garantirà un seient al nou estadi o si pujaran les quotes dels abonaments dels socis si tira endavant la Proposta.

El funcionament de l’espai ‘T’Escoltem’ és molt fàcil i àgil. El soci només ha d’anar al microsite del Referèndum, clicar l’opció ‘T’Escoltem’ i, després d’introduir les seves dades (clau de soci i codi personal), cal deixar un escrit en forma d’opinió, suggeriment o pregunta. El Club recull diàriament totes i cadascuna de les opinions dels socis i dóna resposta quan hi ha algun tipus de pregunta. El Club anima tots els socis i sòcies a utilitzar aquest servei per tal de fer arribar les seves opinions.

L’espai ‘T’Escoltem’ és una eina que està a disposició dels socis des de fa més d’un any. Durant la campanya informativa del Referèndum s’ha vinculat al microsite i, un cop finalitzi, la Consulta es podrà tornar a trobar a l’apartat de socis del web del club.

[[BOTOVERMELL::ESPECIAL++REFERÈNDUM::http://www.fcbarcelona.cat/referendum::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut