El brasiler suma sis partits consecutius marcant en Lliga

El brasiler suma sis partits consecutius marcant en Lliga

Després de no tenir el millor començament de la seva carrera, Wilde s’ha retrobat amb el gol

Aquesta temporada, el Barça Alusport va patir durant l’inici del campionat un sequera golejadora poc habitual en els homes de Marc Carmona. La creació de jugades de gol era com en els últims anys, però la poca definició de cara a porteria era el problema més gran per als culers. Van empatar més partits dels habituals i els marcadors dels partits no mostraven la contundència de temporades passades.

Aquest era un fet que preocupava els tècnics blaugrana, però sempre van mantenir la convicció que això canviaria amb la competició. L’equip s’entrenava bé, però a l’hora de competir no es materialitzaven els gols de les oportunitats que es creaven. Això era generalitzat en l’equip i no es devia a cap sequera golejadora d’un jugador en concret.

Un dels jugadors que sempre ha viscut del gol és el pivot brasiler Wilde. Acostumat a ser el màxim referent golejador del seu equip, va veure com pilotes que normalment acabaven al fons de la xarxa, aquesta temporada no passava el mateix. Però la parada per la disputa del Campionat d’Europa ha servit per veure la millor versió de Wilde, especialment en el capítol golejador. El pivot brasiler suma 17 gols a la LNFS en les 26 jornades disputades, però el més curiós de tot és com ha repartit els seus gols durant la temporada.

Si en els primers 19 partits de la temporada Wilde només va fer nou gols, en els últims sis xocs en Lliga, la seva xifra és de vuit. A més, Wilde va aconseguir marcar quatre gols en el partit de quarts de final de la Copa d’Espanya davant del Ríos Renovables i en va sumar un més a l’anada de les semifinals de la Copa del Rei contra l’Umacon Saragossa. I un dels valors més importants és que el pivot ha aconseguit marcar en els últims sis partits de Lliga, aconseguint la regularitat golejadora que qualsevol jugador que viu del gol necessita per agafar la confiança necessària.

L’aportació del pivot brasiler serà fonamental en les últimes setmanes de la temporada, en què el Barça Alusport es jugarà tres dels títols més importants de l’any, la Copa del Rei, la UEFA Futsal Cup i la Lliga. L’olfacte de gol de Wilde sempre ha estat molt important per a la consecució dels títols del Barça Alusport i el seu retrobament amb el gol és una bona notícia per a l’equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut