El que queda de temporada per al Barça d’handbol

El que queda de temporada per al Barça d’handbol

En menys de dos mesos els blaugranes tenen l’opció d’aconseguir quatre títols i sumar-los als tres que ja té

La temporada 2013/14 comença a enfocar la seva part final. En menys de dos mesos s’acabaran de decidir els grans títols de la temporada. Uns títols que el FC Barcelona té opcions d’assolir i en què destaca la possibilitat d’aconseguir la Lliga, la Copa del Rei, la Supercopa de Catalunya i la Champions.

La Lliga, a tocar

El primer títol que pot alçar el Barça d’handbol en un futur immediat és la Lliga Asobal. El divendres 11 d’abril a les 20.30 h i al Palau Blaugrana, els homes de Pascual tenen l’opció de proclamar-se campions de Lliga d’handbol 2013/14.

Als blaugranes els cal un triomf davant el BM Aragó per ser campions i aixecar la màxima competició estatal per 21a vegada a la seva història i la quarta de manera consecutiva.

El repte de la Copa

Els dies 3 i 4 de maig tindrà lloc la Copa del Rei d’handbol a la ciutat de Pamplona. Els blaugranes estan classificats per a la Final a Quatre de la competició i esperen rival a semifinals. Un rival que sortirà dels altres equips classificats, que són el BM Osca, el Fraikin BM Granollers i l’Helvetia Anaitasuna.

La Copa del Rei és una competició que els blaugranes han aconseguit guanyar 17 vegades però que se’ls resisteix des de la temporada 2009/10, en què van aconseguir el darrer títol en aquesta competició.

La Supercopa de Catalunya

A mitjans de maig tindrà lloc la final de la Supercopa de Catalunya, en seu a determinar. El FC Barcelona s’enfrontarà al Fraikin BM Granollers a la final d’aquesta temporada.

En els diversos formats que ha tingut aquesta competició, anomenada anteriorment Lliga Catalana i Lliga dels Pirineus, els blaugranes són el club més llorejat, amb 25 títols aconseguits.

El somni de Colònia

La Final a Quatre de Colònia dels dies 31 de maig i 1 de juny és el darrer repte dels blaugranes, cronològicament parlant, de la temporada 2013/14.

Per arribar fins a Colònia els blaugranes hauran de superar el Rhein Neckar Löwen a l’eliminatòria de quarts de final de la competició. Els dies 20 d’abril, a Mannheim, i 26, a Barcelona, es jugaran els partits que podrien donar el pas a la quarta Final a Quatre dels barcelonistes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut