Concentrats en la Lliga

Concentrats en la Lliga

Els blaugranes afronten el partit amb el cap ficat a la Lliga i sense pensar en la tornada de la Copa del Rei Els tres punts seran bàsics per assegurar la segona plaça

El Barça Alusport jugarà avui a partir de les 18.30 h davant del Magna Navarra la 27a jornada de l’LNFS amb la intenció de guanyar els tres punts i continuar sumant per tal d’assegurar la segona plaça. Per als blaugranes queden tres jornades crucials per assolir la segona plaça de la classificació i assegurar-se l‘avantatge de camp, almenys fins a les semifinals.

Els homes de Marc Carmona van derrotar per 6-1 els navarresos al partit d’anada, però aquest precedent no té res a veure amb el que pot passar a la pista dels navarresos ara. El Magna Navarra està lluitant per assegurar-se la seva classificació per al play-off, i els tres punts en joc són fonamentals. Per la seva banda, el Barça Alusport va viatjar a Pamplona amb la necessitat de la victòria per intentar assegurar-se la segona plaça cara a la fase final del campionat. I, a més, en els tres partits que queden haurà de mirar de fer els màxims gols possibles, perquè la segona posició podria estar definida pel “goal-average” entre ElPozo Múrcia i el Barça Alusport.

El rival

Els navarresos arriben a aquest punt de la temporada amb bones sensacions. A la seva pista han guanyat 8 partits dels 12 disputats fins ara i s’han fet forts al Pavelló d’Anaitasuna. El seus jugadors de referència són Rafa Usín, màxim golejador dels locals amb 18 gols, i Joselito, que n’ha fet 17. A més, el pivot Carlitos també ha sumat 18 gols en un equip on la majoria dels gols provenen d’aquests tres jugadors.

Marc Tolrà, jove tanca del Magna Navarra, és un jugador cedit pel Barça Alusport aquesta temporada que ha evolucionat de forma considerable durant l’any. El seu rendiment ha estat clau per entendre el bon rendiment d’aquest equip. Van jugar la Copa d’Espanya a Logronyo i van caure eliminats a quarts de final per l’Inter Movistar en un partit molt ajustat.

Centrats en la Lliga

Per la seva banda, els homes dirigits per Marc Carmona afronten el partit amb l’esperit de guanyar els tres punts i no pensar en la tornada de les semifinals de la Copa del Rei davant de l’Umacon Saragossa fins que no hagi acabat el partit de Lliga. La tornada serà dimarts a les 20.45 h, però els jugadors tenen aparcada momentàniament aquesta altra competició.

El preparador blaugrana encara no pot comptar amb Gabriel, que es recupera de la lesió que es va fer a les semis de la Copa d’Espanya a Logronyo, i tampoc amb Ari, que es recupera del trencament del tendó d’Aquil·les. Sí que ha viatjat Adrián Ortego, jove del filial que ha tingut bones actuacions amb el primer equip quan ha hagut de participar en els partits. Dyego ha començat a gaudir dels bons moments de joc les darreres setmanes, i prova d’això són els gols que ha fet en els darrers dos partits de competició, tots dos contra l’Umacon Saragossa, un en Lliga i l’altre en Copa del Rei. Igor i Torras també comencen a recuperar les bones sensacions de cara al tram final de la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut