Barça B-Numància: Toca trencar la muralla numantina

Barça B-Numància: Toca trencar la muralla numantina

El filial s’enfronta al Numància aquest diumenge (17 hores, Esport3) al Mini en la jornada 33 de la Lliga Adelante Els blaugranes busquen seguir amb la seva dinàmica positiva de cinc partits sense conèixer la derrota

El Barça B es trobarà aquest diumenge davant d’un dels equips més complicats de la categoria a domicili: el Numància. El Mini viurà el partit de la jornada 33 de la Lliga Adelante a partir de les 17 hores (Esport3).

Els blaugranes es troben immersos en una dinàmica molt positiva en un mes de març extraordinari de joc i resultats. Dels cinc partits disputats n'han guanyat tres i n'han empatat dos, aquests últims als camps dels dos primers classificats i sense encaixar cap gol: Eibar i Deportivo.

Espinosa: la novetat

El migcampista Javier Espinosa és la gran novetat de la convocatòria que ha fet pública aquest dissabte Eusebio Sacristán després de l'entrenament. El manxec va rebre aquest divendres l’alta mèdica després de recuperar-se de l’esquinç al lligament lateral intern del genoll esquerre i d'haver-se perdut els últims tres partits.

La resta de jugadors convocats per a aquest partit són: Masip, Ortolá, S. Gómez, Planas, Ilie, Dongou, Grimaldo, Babunski, Edgar Ié, Bagnack, Samper, Denis Suárez, D. Nieto, Edu Bedia, Adama, Sandro i Munir.

El Numància no perd fora des del setembre

El Numància ocupa la 12a plaça de la classificació de la Lliga Adelante amb 43 punts, a dos dels blaugranes. L’equip d’Anquela és l’equip més difícil de batre quan juga fora de casa, com ho demostra el fet que només ha perdut dos partits a domicili. De fet, no perd fora de Los Pajaritos des del 29 de setembre.

Els sorians són l’equip que empata més de la categoria (16 partits) en contra del Barça B, que és un dels que menys ho fan (sis partits). A més, el Numància fa tres partits que no coneix la victòria i que no aconsegueix marcar cap gol. Tot i això, els d’Anquela són el tercer equip menys golejat de Segona després dels dos primers classificats, Eibar i Depor, amb 27 gols. El Barça B haurà de posar-ho tot per batre l’imponent sistema defensiu numantí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut