Magna Navarra – Barça Alusport: Victòria d’orgull (2-5)

Les dianes de Lozano (2), Wilde (2) i Torras han estat suficients per superar les d’Eseverri i Arévalo i sumar tres punts per mantenir la segona plaça

Amb dificultats, però els tres punts viatgen cap a Barcelona. El Barça Alusport ha superat el Magna Navarra en un matx en el qual els locals han posat molts problemes des de l’inici, tot i la diana inicial de Lozano. Fins als últims set minuts de joc no ha arribat el desenllaç, i ho ha fet amb una pluja de gols que s’han tenyit, majoritàriament, de blaugrana. Torras, Wilde (2) i Lozano, novament, han anotat per al conjunt de Carmona. Per als locals, Eseverri i Arévalo han retallat distàncies.

Un minut, un gol

Arribar fins a la frontal, calcular, xutar i cap a dins. Així ha estat el gol de Sergio Lozano, que ha arribat al primer minut de vida del duel contra el Magna Navarra (0-1, min 1). El gol, però, ha suposat un miratge per a la resta de minuts del primer temps que restaven. El protagonisme s’ha traslladat a ambdues porteries, on Sedano ha firmat una actuació impecable que ha permès marxar amb la porteria a zero al descans.

La millor ocasió per als locals l’ha protagonitzat Carlitos, que ha fallat a porteria buida una passada de Jesulito. Els de Carmona no han tingut tant de protagonisme ofensiu però sí que han mostrat solvència en l’apartat defensiu.

Del patiment a la satisfacció

El retorn al parquet ha servit perquè Sedano seguís amb el seu xou particular sota pals. El porter blaugrana ha salvat dues ocasions de Rafa Usín en menys de cinc minuts. El Magna Navarra ha seguit assetjant la porteria barcelonista davant un Sedano pletòric.

La llum al final del túnel ha arribat amb dues dianes en un altre minut màgic. Wilde, aprofitant un rebot, i Torras, amb un potent cacau des de 15 metres, han sorprès el porter local i han deixat el partit pràcticament sentenciat (0-3, min 34).

Pluja de gols

Amb les tres dianes barcelonistes els navarresos han apostat per la figura del porter jugador, demarcació que ha ocupat el cedit Marc Tolrà per intentar retallar la distància. Esverri ha aconseguit el primer gol local, però al mateix minut Lozano ha recuperat els tres gols de distància. Wilde, recuperant una pilota a Tolrà, ha posat l’1-5, i Arévalo, a l’últim minut, ha maquillat l’electrònic (2-5, min 39).