UD Cornellà – Juvenil A: Victòria per acabar la Lliga (1-3)

Els locals han començat marcant, però el campió ha aixecat el resultat i ha aconseguit els tres punts abans d’afrontar la semifinals de la Uefa Youth League Joel Huertas, autor de dos gols, i Ebwelle van ser els golejadors blaugrana

Dimecres el Juvenil A es va proclamar campió de Lliga i en l'última jornada ha volgut acomiadar la competició amb una nova victòria. El Cornellà ha començat avançant-se al marcador, però dos gols de Joel Huertas i un altre d’Ebwelle han capgirat el resultat. El proper partit del juvenil blaugrana serà divendres contra el Schalke 04 a les semifinals de la UEFA Youth League.

Passadís, ensurt i reacció

El partit s'ha iniciat amb els jugadors del Cornellà fent el passadís de campions als jugadors del Juvenil A del Barça. Però el matx no ha començat de la millor manera per als interessos blaugrana. I és que al minut 2 Roger ha fet caure Aitor, el davanter local, i l’àrbitre ha assenyalat penal. La pena màxima l’ha transformat el mateix davanter, que ha aconseguit enganyar Ondoa i ha fet el primer gol del partit.

El Juvenil A ha reaccionat ràpidament i al quart d’hora, després d’una bona ocasió d’Ebwelle, un bon xut de Joel Huertas des de fora de l’àrea ha superat Kevin, el porter del Cornellà, i s’ha convertit en el gol de l’empat. Joel Huertas ha continuat sent el jugador més destacat del Juvenil A. I és que a la mitja hora de joc ha tornat a provar un xut des de fora de l’àrea que ha agafat per sorpresa el porter local i s’ha convertit en l’1-2, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

Toca pensar en Europa

A la represa el Cornellà ha avisat amb un xut creuat d’Aitor, però quan només s’havien jugat cinc minuts de la segona meitat Ebwelle ha aprofitat una errada de la defensa local per fer el tercer gol, el de la sentència. Els locals ho han intentat amb un xut a pilota aturada, però Ondoa ha aconseguit allunyar la pilota quan semblava que es colaria per l’escaire. Joel Huertas també ha tingut la oportunitat d’arrodonir la seva actuació amb un hat-trick, però el porter del Cornellà ho ha evitat amb una bona aturada. A la recta final del matx els locals han enviat una pilota al pal, però el porter ja no s’ha mogut.

El Juvenil A tanca la seva actuació al grup 3 de la Divisió d’Honor amb 23 victòries, 3 empats i 4 derrotes en 30 partits. Ara, els jugadors que entrena Jordi Vinyals centraran les seves forces a derrotar el Schalke 04 a les semifinals de la UEFA Youth League divendres.