Carmona: “Crec que a ells se’ls farà una muntanya si al minut 10 anem guanyant 2-0”

Carmona: “Crec que a ells se’ls farà una muntanya si al minut 10 anem guanyant 2-0”

El tècnic no es confia del 2 a 6 del partit de l’anada El bon moment de Wilde, factor important

A un partit de la final. El Barça Alusport jugarà demà dimarts la tornada de les semifinals de la Copa del Rei davant l’Umacon Saragossa. Marc Carmona i Wilde han sortit a parlar sobre aquest partit que es disputarà al Palau Blaugrana.

No hi ha relaxació

El tècnic català ha elogiat el bon partit jugat a Saragossa, però no creu que el 2 a 6 sigui un resultat definitiu: “És bo tenir tant avantatge, però no ens ha de condicionar a l’hora de jugar. Hem d’anar per la victòria, hem de sortir amb decisió i determinació mirant de marcar i guanyar el partit. Crec que a ells se’ls farà una muntanya si al minut 10 anem guanyant 2-0.

Per la seva banda, Wilde preveu un partit complicat al Palau: “Afrontem el partit amb serietat perquè esperem  un rival que ens posi el partit molt difícil, però nosaltres hem de seguir en la mateixa línia jugant”.

Bon moment de l’equip

L’entrenador culer ha valorat la lluitada victòria en Lliga davant el Magna Navarra per 2 a 5 i el fet d’arribar a la final de la competició copera: “Portem una bona dinàmica de victòries i dono molt valor als tres gols de diferència a la complicada pista de Navarra. Demà tenim la possibilitat de tornar a jugar una final de la Copa del Rei i això és molt important”.

L’encert de Wilde

Marc Carmona també ha parlat del pivot brasiler i del gran estat de forma que es troba en aquesta darrera fase de la temporada: “Wilde és un jugador que ha tingut moltes oportunitats al principi perquè no estava encertat. És un jugador determinant, ja que en els darrers 10 metres és dels millors que hi ha i hi ha hagut en aquest esport”.

El mateix jugador, Wilde, ha parlat del moment dolç en què es troba: “Últimament la pilota està entrant, abans la xutava i anava al pal i sortia. Ara xuto, dono al pal i entra. Estic content perquè l’equip està millorant i els gols estan entrant”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut