FC Barcelona- BM Aragó, precedents favorables

FC Barcelona- BM Aragó, precedents favorables

Els blaugranes seran campions de Lliga si superen els aragonesos i els precedents són clarament favorables als blaugranes

Divendres a les 20.30 h el FC Barcelona d’handbol juga la jornada 25 de Lliga. Un triomf blaugrana donaria el títol de Lliga als blaugranes. Si fem cas a la història, els barcelonistes tenen uns precedents totalment favorables.

Deu de deu

Deu vegades el BM Aragó ha jugat com a visitant al Palau Blaugrana, en Lliga Asobal, i les deu visites s’han saldat amb triomf blaugrana.

La primera visita dels aragonesos va ser la temporada 1999/2000. Amb el nom de Garbel Saragossa, el BM Aragó va perdre al Palau Blaugrana per 35 a 21.

El BM Aragó es va assentar a la Lliga Asobal la temporada 2005/06. La temporada 2008/09 els blaugranes van suar de valent per superar els de Saragossa per 34 a 32 i a la darrera visita dels d’Aragó al Palau Blaugrana, la temporada passada, el Barça d’handbol els va superar per 42 a 28.

L’anada i el balanç

En el partit de la primera volta jugat a Saragossa, de l’actual temporada, els homes de Xavi Pascual van superar els de Mariano Ortega per 19 a 30.

En els 10 partits jugats, amb els 10 triomfs blaugrana a Barcelona, el FC Barcelona ha marcat 347 gols i n’ha rebut 265, amb una diferència de 82 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut