A un pas de la quarta final consecutiva de Copa del Rei

A un pas de la quarta final consecutiva de Copa del Rei

Els blaugranes van vèncer per 2-6 al partit d’anada En cas de guanyar, jugarien la seva quarta final consecutiva de la Copa del Rei

40 minuts més i el Barça Alusport serà finalista per quarta vegada consecutiva de la Copa del Rei. Ja han jugat i guanyat les tres anteriors i són els únics campions d’aquesta competició des que es va començar a jugar.

Els homes dirigits per Marc Carmona són conscients de la importància del matx i no volen confiar-se malgrat disposar d’un bon marge del partit d’anada disputat a la capital aragonesa ara fa una setmana. El 2-6 de l’anada és un bon avantatge, però no volen sorpreses i tenen clar que no sortiran a especular amb el resultat.

Les baixes blaugrana

El preparador blaugrana no podrà comptar ni amb Gabriel, que està en l’última fase de recuperació, ni amb Sergio Lozano, que té una inflamació posttraumàtica al genoll dret i no podrà jugar el partit. A més, tampoc pot comptar amb la participació d’Ari, que va ser operat recentment del tendó d’Aquil·les.

L’esperança aragonesa

L’Umacon Saragossa ve al Palau amb l’ambició de guanyar i mirar de fer saltar la sorpresa, però són conscients que el marge del resultat de l’anada és una llosa molt gran per poder aspirar a la remuntada. Tot i així, l’eliminatòria no està decidida encara i tots dos conjunts tenen motius per anar al màxim i ficar-se a la final. Els blaugranes, perquè no volen faltar a una cita on no han faltat mai des de la seva creació, i els aragonesos, angoixats per evitar el descens, perquè per ells podria suposar el gran èxit de la temporada i colar-se a una final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut