Pascual: “Els dos següents partits a casa són necessaris”

Pascual: “Els dos següents partits a casa són necessaris”

L’entrenador del Barça ha incidit en la importància del partit d’aquest dijous contra el Laboral Kutxa i del de diumenge davant el Río Natura

Xavi Pascual ha comparegut en roda de premsa abans del duel d’Eurolliga davant del Laboral Kutxa. L’entrenador del Barça ha posat en un mateix paquet aquest partit intranscendent a efectes classificatoris i el de diumenge de Lliga Endesa contra el Río Natura, tots dos al Palau. “Els dos següents partits a casa són necessaris per tornar a guanyar i jugar bé abans del play-off de l’Eurolliga ”, ha indicat.

I és que el Barça arriba a la cita després de dues derrotes consecutives a Milà i a Saragossa. “Hem de passar pàgina de l’ensopegada a Milà i acabar amb bona imatge, la que hem donat en tota la competició”, declarava Pascual. I afegia: “Després de molts dies bons hem tingut una setmana dolenta i hem de tornar a agafar el camí de la victòria”. El tècnic blaugrana ha explicat que a l’equip “se li han ajuntat molèsties físiques” i ha avançat que Brad Oleson es perdrà el duel d’aquest dijous.

Sobre el Laboral Kutxa, Pascual advertia que es tractava d’“un rival sempre complicat”: “És un molt bon equip i està en bon moment. Han quedat fora perquè és un grup duríssim. Vindran amb molta il·lusió i a posar-nos les coses difícils”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut